Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Top 10 originele relatiegeschenken voor kerst

December is dé maand bij uitstek om je klanten en relaties te bedanken voor een fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Dit kun je natuurlijk doen in de vorm van een kerstpakket, maar een verrassend eindejaarsgeschenk kan misschien nog wel meer impact hebben. Bij IGO Promo heb je een ruime keuze als het gaat om kerst- en eindejaars relatiegeschenken waarmee je je waardering kunt laten blijken. Deze kerstgeschenken bedrukken wij naar wens met jouw logo, zodat je ook nog eens de zichtbaarheid van je merk vergroot. 

Maar met welke relatiegeschenken kom je nu echt origineel voor de dag? Om je te inspireren heeft Erik, Product Marketeer bij IGO Promo, een selectie gemaakt van 10 originele relatiegeschenken voor kerst. Zo wordt de keuze nog makkelijker!

1. Fit-Boost Smart Watch

Fit het nieuwe jaar in? Dat kan met de Fit-Boost Smart Watch. Deze Smart Watch met TFT-kleurenscherm en heel veel handige functies kunnen wij op de metalen clip bedrukken met jouw logo. Een subtiele manier om je logo te laten zien.

2. RPET Polar Fleece & Sherpa deken

Met deze ultrazachte fleecedeken gemaakt van gerecyclede flessen (rPET) geef je als bedrijf een duurzaam signaal af. Niet alleen lekker warm op de bank, maar ook makkelijk mee te nemen. Jouw logo bedrukken we naar wens op de fleecedeken en de draagzak.  

3. Noise Cancelling koptelefoon

Deze over-ear koptelefoon beschikt over ANC ofwel Active Noise Cancelling. Ideaal als je ongestoord op kantoor wilt werken of om in de trein naar muziek te luisteren, zonder dat je last hebt van herrie. En jouw logo zal goed zichtbaar zijn aan de linker en/of rechterkant!  

4. Feltro rPET weekendtas

Deze Feltro weekendtas is ook gemaakt van gerecyclede flessen (rPET). Ideaal voor relaties die veel onderweg zijn. En jouw logo is meteen goed in beeld omdat deze ruime tas een grote oppervlakte heeft om te bedrukken.

5. ChocoGiftbox

Wie houdt er nu niet van chocolade? Deze ChocoGiftbox bevat 12 blokjes melkchocolade van het Belgische topmerk Barry Caliebaut. Je kunt één blokje in het doosje met jouw logo laten bedrukken. Een heerlijk relatiegeschenk voor kerst.

6. Merry Christmas Brownie

We hebben nog meer lekkers in ons assortiment. Wat dacht je van deze Merry Christmas Brownie met witte chocoladesterren en suikerparels, die de vertaling is van het ultieme kerstgevoel. Voeg een kerstkaart toe met jouw logo en/of laat je logo op marsepein drukken om er een extra persoonlijk cadeau van te maken.  

7. Peper & zoutset

Waarom is een peper & zoutset een origineel relatiegeschenk voor kerst? Als je deze set ziet, dan hoeven we daar geen antwoord meer op te geven. En wanneer je je logo op deze mooie set laat drukken, is jouw bedrijf vaak in beeld in zowel de keuken als op de eettafel tijdens een heerlijke maaltijd.!

8. Rackpack Say Cheese

Rackpack Say Cheese bestaat uit een wijnkist met twee compartimenten en een kaasplank in één mooie set. Laat de bovenzijde van de kaasplank bedrukken met jouw logo of met individuele namen voor een extra persoonlijk geschenk.

9. Houten kerst muziekdoos

Daar zit muziek in! Uit dit houten kerst opwindmuziekdoosje komt het deuntje ‘We wish you a Merry Christmas’. Leuk voor jong en oud. En genoeg mogelijkheden om je logo te laten bedrukken op dit doosje voor extra zichtbaarheid.

10. Kerstpakket vuur & vlam

Om af te sluiten een origineel kerstpakket. Het kerstpakket ‘vuur & vlam’ bestaat onder andere uit een opvouwbare vuurkorf, marshmallows en hot chocolate om lekker bij op te warmen. Meer inspiratie voor kerstpakketten nodig? Lees dan het artikel met de actuele trends voor kerstpakketten. 

Genoeg ideeën voor een origineel, zakelijk kerstgeschenk. IGO Promo heeft een heel ruim aanbod eindejaarsgeschenken met voor ieder wat wils. Hulp nodig bij de keuze? Wij helpen je graag om het beste kerstgeschenk voor jouw relaties te vinden.

By | 2022-10-28T10:36:49+02:00 27 oktober 2022|