Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

12 mei de Internationale Dag van de Verpleging

VerplegerOver de gehele wereld wordt op 12 mei aandacht besteed aan alle verplegenden en verzorgenden die werkzaam zijn in de gezondheidszorg. 12 mei 1820 is de geboortedag van Florence Nightingale de grondlegster van de hedendaagse verpleegkunde.

Op deze dag wordt internationaal aandacht en respect gevraagd voor alle medewerkers in de gezondheidszorg. We weten allemaal hoe waardevol deze mensen zijn. De helpende handen aan het bed kunnen niet gemist worden en de aandacht die zij schenken aan hun medemensen is van grote waarde. Een bedankje is dan ook op zijn plaats en 12 mei is een uitgelezen gelegenheid om hen te verrassen.

Leuke attenties met een glimlach

Voor werkgevers, instellingen, stichtingen en ziekenhuizen is het ieder jaar opnieuw zoeken naar een originele attentie. Op de Dag van de Verpleging kan de werkgever laten zien hoe betrokken hij is bij zijn medewerkers. Juist in tijd van bezuinigingen wordt verwacht dat medewerkers nog een extra tandje bijzetten, de werkdruk wordt hoger. Een tastbaar compliment en bedankje van de organisatie wordt vast en zeker op prijs gesteld. Het verwoordt wat iedereen nodig heeft: waardering!

Bij IGO-POST vindt u meer dan 1.200 geschenkideeën en daar zit gegarandeerd een leuke gadget of een nuttig geschenk bij waarmee u verzorgenden of verplegenden blij kunt maken. Er zijn genoeg mogelijkheden om medewerkers in de gezondheidszorg in het zonnetje te zetten. Voor ieder budget is er wel een geschenk te vinden.

Cadeautips voor uw medewerkers in de zorg

Top 3 cadeautips:
verpleegstershorloge
USB stick Nurse
desinfecterende handspray

Kies een leuk geschenk uit onze collectie en laat het bedrukken met een slogan zoals: ‘Blij dat je er bent” of ‘Dank je wel voor je goede zorgen”. Er zijn talloze, originele teksten te bedenken. Laat u het artikel daarnaast bedrukken met een logo van uw instelling of organisatie, dan promoot u tevens uw organisatie of instelling. Neem een kijkje op onze site, maak uw keuze en plaats veiling en snel uw online order.

By | 2021-02-18T14:23:49+01:00 22 april 2013|