Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Bamboe snijplank (2173) – Product van de maand december

Met de opkomst van kookprogramma’s op televisie en YouTube-kanalen voor “foodies” wordt koken voor steeds meer mensen als hobby gezien. Met de kerst voor de deur neemt de passie voor koken nog meer toe. Daarom hebben we onze populaire bamboe snijplank als Product van de Maand voor december uitgekozen. Dit promotieartikel staat voor twee belangrijke zaken van dit seizoen: eten en gezelligheid thuis.

Bovendien kunnen de bamboe snijplanken verstuurd worden met onze snelle levering bezorgdienst; je kunt ze vandaag bestellen en ze binnen drie werkdagen ontvangen – met jouw logo erop geprint! Heb je nog steeds geen eindejaarsgeschenk gekocht, en ben je bang dat je ze niet op tijd ontvangt? Dat is niet langer een goed excuus! Lees verder als je alle voordelen van de bamboe snijplank wil ontdekken.

Waarom bamboe snijplanken geweldige promotieartikelen zijn

De interesse in gezond eten neemt toe, en mensen houden zich meer dan ooit bezig met wat ze eten.
Dat is één van de voornaamste redenen waarom koken thuis zo‘n grote trend wordt, zelfs onder jongeren.
Bamboe snijplanken zijn de perfecte keukenaccessoire.
Ze weggeven als geschenk aan partners, opdrachtgevers en werknemers zal ze aanmoedigen om thuis te koken.
Bovendien zal je merk worden geassocieerd met gezonde gewoonten, wat het een positief imago zal geven.
Daarnaast zijn bamboe snijplanken betaalbare en duurzame artikelen, twee zaken die je altijd in gedachten moet houden wanneer je promotieproducten weggeeft!

Afbeeldingsresultaat voor bamboo

De vele voordelen van bamboe snijplanken

Naast de vele voordelen als promotieartikel, hebben bamboe snijplanken sowieso ook veel voordelen als kookgerei, zelfs als je ze vergelijkt met snijplanken van hout of plastic.

 1. Hard, maar lichtgewicht
  Bamboe is lichtgewicht, maar extreem weerbaar – het wordt beschouwd als harder dan de meeste houtsoorten, wat het uitstekend materiaal voor een snijplank maakt. Het is zelfs 16% harder dan esdoornhout. Desondanks beschadigen bamboe snijplanken messen niet zo gemakkelijk als hardhouten of plastic snijplanken. Aangezien het oppervlak gemaakt is van individuele grashalmen, in plaats van een solide, onbuigzaam oppervlak, blijven de messen langer scherp.
 2. Bacteriënbestendig
  Bamboeplanken hebben een niet-poreus oppervlak, ze zijn dicht genoeg om mes-beschadigingen en indringing van water te voorkomen.  Zo blijven er geen plekken achter waar vocht, voedseldeeltjes en bacteriën zich kunnen ophopen en groeien. Bovendien scheuren en verbuigen ze ook minder snel, aangezien ze niet zo gemakkelijk vocht absorberen, zoals traditionele hardhout soorten dat wel doen.
 3. Milieuvriendelijk
  Bamboe groeit extreem snel (het is een grassoort, geen boomsoort). Daarom kan bamboe snel terug groeien nadat het geoogst is, zonder dat het herplant hoeft te worden. Sterker nog, een normale bamboescheut kan binnen drie tot zes jaar volledig volwassen worden, terwijl een esdoornboom daar wel 30 jaar over kan doen, en 150 jaar kan leven. Met de opkomst van milieuvriendelijke producten winnen bamboe snijplanken het aan populariteit ten koste van traditionele houtsoorten (en plastic, natuurlijk!). Dit promotieartikel is niet alleen nuttig en duurzaam, maar draagt ook bij aan een iets milieuvriendelijkere planeet!
 4. Goede looks
  Bamboe snijplanken zien er mooi uit. Zowel de natuurlijke lichte kleur en elegantie, hebben er – los van de hierboven genoemde voordelen – voor gezorgd dat hij een plek heeft verdiend in de keuken van de meest bekende koks op de wereld – zelfs de koks die op televisie verschijnen. Als je wil dat je keuken er stijlvol en chic uitziet, dan is dit het perfecte accessoire. Bovendien heeft hij maar weinig onderhoud nodig, dankzij de harde dichtheid van het oppervlak, dat water buiten houdt. Als je goed voor je plank zorgt, dan heb je er jarenlang plezier van!

Producteigenschappen en hoogtepunten

IGO’s bamboe snijplank is 32 cm x 20 cm x 1,60 cm en weegt 612 gr. De plank heeft een ronde groeve voor vlees, groente en vruchtensappen. Om alle bovengenoemde redenen is het een uitstekende keuze voor een milieubewuste promotie.

Hoogtepunten:

 • Bamboe is een lichtgewicht, maar extreem duurzaam materiaal
 • Het oppervlak, gemaakt van individuele halmen van hard gras, zal messen niet beschadigen, zoals traditioneel hout dat doet
 • Bamboeplanken hebben een niet-poreus oppervlak, ze zijn dicht genoeg om mes-beschadigingen en indringing van water te voorkomen. Zo blijven er geen plekken achter waar bacteriën kunnen groeien
 • Bamboe is een hard gras dat sneller groeit dan bomen en het is gemakkelijk te herplanten
 • Bamboe snijplanken zien er goed uit en vereisen weinig onderhoud
 • De bamboe snijplanken zijn te  bedrukken met individuele namen; heel persoonlijk

Klik hier om nu te bestellen met 25% korting! Tot 31 december!

By | 2021-02-18T11:21:15+01:00 30 november 2018|