Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Op zoek naar een origineel bedankje? Vind hem met onze top 10!

Als bedrijf kom je regelmatig situaties tegen waarbij je graag je dank naar iemand wil uitspreken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende momenten:

  • een presentje op Secretaressedag
  • bedankje op de Dag van de Verpleging
  • een collega die afscheid neemt
  • nieuwe klant waarmee je de samenwerking aangaat
  • trouwe leverancier waarmee je al jarenlang zaken doet
  • een bijzonder jubileum om te vieren

Kortom, genoeg momenten waar bijzondere bedankjes wel op zijn plaats zijn. Wil je er geen een missen? Bekijk dan deze inhaakkalender met alle belangrijke en leuke data om bijvoorbeeld je collega te bedanken!

Om je een handje te helpen hebben we onze top 10 bedankjes voor je op een rijtje gezet. De keuze is reuze! Wil je je bedankje nog persoonlijker maken? Alle items uit onze top 10 zijn te bedrukken met je eigen logo of een andere opdruk naar keuze. 

1. ChocoGiftbox 12 stuks Thank you

De ChocoGiftbox is hét perfecte cadeau om iemand mee te bedanken. Dit chocolade bedankje met opdruk wordt geleverd in een rode geschenkdoos en is gemaakt van échte Belgische chocola. Een smakelijk presentje om te delen of gewoon lekker zelf op te eten. 

2. Basic weekend trolley

Als je het over een bijzonder bedankje hebt, dan past deze trolley helemaal in het plaatje. Makkelijk in gebruik voor een weekend weg of een zakenreis én je kunt hem laten bedrukken met jouw eigen logo. Zo krijgt je bedrijf zelfs op de Canarische Eilanden de aandacht!

3. Vindeux wijngeschenkset

Wil je graag een wijnkenner bedanken? Verras hem dan met de Vindeux wijngeschenkset. Deze set bevat een kelnermes en een flessenstop, gepresenteerd in een chique geschenkdoos. Ideaal bedankje als je op zoek bent naar een goedkoop geschenk. 

4. Browniebox Je bent goud waard

Dit heerlijke fairtrade bedankje is goud waard! De Browniebox bevat een heerlijke brownie met topping en past eenvoudig door de brievenbus. Superhandig als je een thuiswerkende collega wil bedanken. 

5. Ukiyo luxe geurkaars met bamboe deksel

Met de Ukiyo geurkaars heb je een sfeervol presentje te pakken. De kaars staan niet alleen mooi in je interieur maar brengt een subtiele geur met zich mee die je huis warmte en gezelligheid laat uitstralen. Dat gun je toch iedereen?

6. Stroopwafel brownie

Ben je op zoek naar een geschikt bedankje voor je vrijwilligers of medewerkers? Dan laten we je graag kennis maken met de Stroopwafel brownie! Het ideale cadeau voor de zoetekauw. Een heerlijke combinatie van chocola en een échte nederlandse klassieker. Om je vingers bij af te likken!

7. Urban Vitamin powerbank

Altijd genoeg energie en overal kunnen opladen? Met de Urban Vitamin Alameda 10.000 mAh 18W PD powerbank geef je een energiek bedankje cadeau. Je laadt er tot 2,5 keer een telefoon mee op maar kunt ook kiezen om 3 verschillende apparaten tegelijk op te laden. 

8. Topflask 790ml single wall drinkfles

Met deze drinkfles wordt jouw logo overal gespot: op kantoor, een dagje uit, elke slok sta je in de spotlight. Deze drinkfles is gemaakt van RVS en heeft een lekvrije schroefdop zodat hij overal mee naartoe kan. Leuk om te geven als bedankjes en je draagt bij aan een goede hydratatie!

9. Louna Pepper & Salt peper- en zoutmolen

Met deze peper en zoutmolen wordt ieder gerecht een feestje. Deze populaire set heeft een keramische maalschijf waardoor grove korrels eenvoudig te malen zijn. Een leuk en origineel bedankje met smaak. Let’s spice it up!

10. Munich Bierglas

Een bedankje dat het ook altijd goed doet is een leuk bierglas. Met dit glas geef je je favoriete alcoholische drankje een hele andere smaaksensatie. Van blond tot triple, elk flesje drinkt lekkerder uit een écht bierglas!

Naast deze toppers in onze top 10 bedankjes zijn er nog tal van andere producten die ideaal zijn voor het uitspreken van je dank naar een medewerker, collega of relatie. Wil je graag hulp bij het uitzoeken van een persoonlijk bedankje? Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we graag met je mee voor het realiseren van een passend en uniek geschenk.

By | 2023-04-04T08:27:29+02:00 28 maart 2023|