Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Bedrukken met naam; dat is persoonlijk!

Je kunt een relatiegeschenk persoonlijk en uniek maken door het te voorzien van een naam. Je hebt aandacht voor de ontvanger en moeite gedaan om hem of haar iets persoonlijks te overhandigen. Dit maakt het relatiegeschenk dat je geeft specialer dan wanneer je een algemenere attentie overhandigt.

Kies bijvoorbeeld voor een mooie MagLite zaklamp met de naam van je medewerker erin gegraveerd. En wat denk je van een persoonlijke mok voor al je personeelsleden met hun naam erop bedrukt? De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een voordelige sleutelhanger, het meest gegeven relatiegeschenk; de pen tot een houten snijplank of een chique wijnkoeler.

Wanneer geef je een gepersonaliseerd cadeau?

 Een gepersonaliseerd geschenk is hét perfecte cadeau bij allerlei gelegenheden. Bijvoorbeeld wanneer jouw bedrijf een jubileum viert en je alle medewerkers wilt bedanken voor hun jarenlange inzet. Of als een extra attentie aan het einde van het jaar op de nieuwjaarsborrel. Wilt je een projectteam feliciteren met het opleveren van een geslaagde klus? Je zet het allemaal net wat meer betekenis bij met een op maat gemaakt artikel.

Uiteraard kan een persoonlijk cadeau ook prima gebruikt worden voor externe relaties. Denk aan gegraveerde sleutelhangers of bedrukte tassen als attentie bij trainingen of cursussen. Maar je cadeau kan ook een bijdrage zijn aan een mooie herinnering. Zo kun je bij een diploma-uitreiking elke geslaagde student bijvoorbeeld een mooie powerbank met een individuele naam overhandigen. De mogelijkheden zijn enorm. Bovendien kun je niet alleen individualiseren met een naam maar ook met een functie, een score of prestatie en elke andere variabele informatie. De boodschap is daarbij elke keer luid en duidelijk; je hebt extra moeite gedaan voor de ontvanger en persoonlijke aandacht aan het relatiegeschenk besteed.

Personaliseer met een full colour opdruk of gravering

 Het complete assortiment van IGO kan op vele manieren een persoonlijke tint krijgen. De full colour bedrukking valt natuurlijk direct op. Je kiest bijvoorbeeld jouw favoriete foto, een zelfontworpen design of een full colour logo en dankzij de nieuwste technieken print IGO het haarscherp op het door jouw gekozen geschenk. Wil je een paarse tas met gele noppen, een schrijfmap met een panterprint of een pen met bloemetjes? Alles kan! Een gravering is ook een zeer goede keuze. Het is chic en zeer slijtvast.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bedrukking en personalisering die verkrijgbaar zijn. Ook wanneer je speciale wensen hebt of een advies wilt over de beste keuze voor jouw situatie, dan kunnen en willen we je altijd helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Welke artikelen zijn allemaal met naam te bedrukken?

 We hebben bij IGO alle artikelen die op deze manier te bedrukken zijn handig op een rijtje gezet op 1 pagina.
By | 2021-02-18T14:02:05+01:00 20 april 2018|