Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Beste promotionele pennen van 2018

 

Bedrukte pennen zijn veruit de meest populaire promotionele producten.
Er zijn echter honderden pennen die je kunt bedrukken met je logo en de beste kiezen is niet altijd een gemakkelijke taak!  Om je te helpen de beste keuze te maken, presenteren wij onze top 10 promotionele pennen.

We hebben de lijst verdeeld in drie hoofdcategorieën:

  • Giveaways (betaalbare en functionele pennen om weg te geven tijdens beurzen, open dagen, …)
  • Styluspennen (met een rubberen pointer om touchscreens mee te bedienen)
  • Premium keuzes (perfect als relatiegeschenk)

Er is een pen voor elk doel, budget en merk.
Welke zal de jouwe zijn?

Lees het volledige artikel om te weten wie onze winnaar is!

• TOP 3 GIVEAWAY BEDRUKTE PENNEN

1. Athos Silver (2112)
Populaire promotionele pen met een klassiek ontwerp en een gekleurde, rubberen grip. De metalen clip geeft een gevoel van elegantie en past goed bij de zilveren behuizing. Beschikbaar in verschillende kleuren en met blauwe of zwarte inkt, zodat jij kunt bepalen welke het beste past bij jouw merk!

Athos Silver

 

2. Jolly (1546)
Val op met Jolly. Deze promotionele pen heeft dankzij zijn originele ontwerp, met een funky bolvormige drukknop, de harten van duizenden kopers veroverd. Het is de perfecte giveaway om een indruk achter te laten! Ben je op zoek naar een vriendelijkere verbinding? Dan is Jolly iets voor jou! Wie zegt dat pennen niet leuk kunnen zijn?

Jolly stylo

 

3. Roxy (1818)
Ben je op zoek naar een functionele en goed betaalbare promotionele pen? Roxy is de beste keuze!
Deze bestseller pen komt met een transparant gekleurde behuizing en een gebogen clip. Het heeft een draai kliksysteem en is beschikbaar met blauwe of zwarte inkt.

Roxy stylo

 

• TOP 3 BEDRUKTE STYLUSPENNEN

1. Athos Touch (2332)
Ja, je leest het goed! Weer de Athos Silver pen, alleen nu ook geschikt voor touchscreen. De Athos Touch heeft alle voordelen van zijn „mainstream-broer“, plus een gekleurde, rubberen pointer voor het bedienen van touchscreens. Het werkt perfect met smartphones en tablets, een geweldig alternatief voor de meer techy klanten

Athos Touch stylo

 

2. Stylus Touch (1666)
De Stylus Touch vertegenwoordigt een premium, maar toch betaalbare keuze styluspen. De metalen en slanke behuizing, plus het strakke ontwerp, maken dit het perfecte relatiegeschenk. De hoge kwaliteit van de rubberen pointer zal zelfs de meest veeleisende klanten tevreden stellen. Customize de pennen met je logo en voeg een elegante geschenkverpakking toe, zodat je een nog betere indruk achter laat.

Stylus Touch stylo

 

3. Ebony Touch (3569)
De Ebony pennen zijn waarschijnlijk de meest populaire promotionele pennen op de markt (spoiler alert!). Dit model van Ebony heeft een rubberen pointer om touchscreens mee te bedienen. Het is synoniem voor mooi design, goede schrijfervaring, geweldige levensduur — kortom: 100% klanttevredenheid!

Ebony Touch stylo

 

• TOP 3 PREMIUM BEDRUKTE PENNEN

1. Parker Jotter (4558)
Parker pennen staan bekend om hun kwaliteit, elegantie en betrouwbaarheid als relatiegeschenken. De Parker Jotter Pen werd oorspronkelijk uitgegeven in 1954, na een onderzoek van negen jaar.
Meer dan 60 jaar later is het nog steeds een van Parkers meest iconische pennen. Deze geüpdatete versie biedt een moderne kijk op een klassiek ontwerp, een toonbeeld van stijl en elegantie met prachtige details, wat de Jotter het perfecte geschenk maakt. En natuurlijk komt hij in een mooie cassette!

Stylos Parker

 

2. Cross Calais (4850)
Met Art deco–geïnspireerde lijnen en een verfijnde afwerking is de Cross Calais pen direct een klassieker. Lichtgewicht, glad, met chroomaccenten en een gedurfd profiel, zorgt het voor een strakke look. Levenslange mechanische garantie. Een geweldige keuze voor de meest exclusieve kopers!

Cross Calais stylo

 

3. Waterman Hemisphere Stainless Steel (6002)
De Waterman Hemisphere pen maakt ieder moment verfrissend elegant. Het opvallende, strakke ontwerp met geborsteld roestvrij staal en een levendige palladium plated afwerking, en de edele materialen komen samen voor een betoverende schrijfervaring met onberispelijke lijnen om de meest creatieve gedachten te inspireren. Een waar verfijnd relatiegeschenk alleen voor de beste klanten!

Waterman Hemisphere stylo

 

• EN DE WINNAAR IS…

Ebony Matt (2569)

 

Ebony Matt stylo

 

Bedrukte pennen zijn de koningen onder de promotionele producten. Ze zijn nuttig, betaalbaar en gemakkelijk om mee te nemen.
De Ebony Matte voldoet aan al deze eisen, en komt bovendien met een strak ontwerp en een geweldige levensduur.
Het is al jaren de populairste bedrukte pen — en het is moeilijk om een andere bedrukte pen te bedenken die hem van zijn troon kan stoten. Je kan hem dagelijks gebruiken: op het kantoor, op school of de universiteit, als een giveaway item… het kan niet missen! Hij is bovendien verkrijgbaar in meerdere kleuren en gemakkelijk te customizen — je logo zal er geweldig op staan!

By | 2021-02-18T11:19:27+01:00 18 december 2018|