handdoekenDe zomer staat voor velen in het teken van zon, zee en strand. En als u daaraan denkt, denkt u vast ook aan een badlaken of badhanddoek om lekker op te liggen of een handdoek om uzelf mee af te drogen. Een handdoek komt altijd van pas, niet alleen tijdens maar ook na de vakantie wordt er veelvuldig gebruik van gemaakt. Een geborduurd badlaken  of een geborduurd gastendoekje is dan ook een goed promotieartikel voor uw bedrijf.

Handdoeken en badlakens in allerlei kleuren

Is uw bedrijf of logo gekoppeld aan een bepaalde kleur? Dan is het een leuk idee om een handdoek in de kleur van uw logo te geven. Laat de handdoek borduren met een logo of bedrijfsnaam en u heeft een mooi relatiegeschenk wat zijn waarde houdt en jarenlang meegaat. Bij iedere douchebeurt, stranddag of zwemuitje wordt uw naam gezien.  Dus zeker tijdens de zomermaanden maar ook daarna is een geborduurde handdoek of badlaken een topartikel om mee te promoten. Bij IGO-POST vindt u deze kwaliteitshanddoeken in vele kleuren. Zit de door u gewenste kleur er niet bij? Bel met onze verkoopmedewerkers en vraag naar de mogelijkheden. De kans is groot dat de kleur die u wilt voor u besteld kan worden.

Kwaliteit is een vereiste voor een promotioneel artikel dat jaren mee moet gaan

U kunt ervan uitgaan dat uw relatie uw handdoek, gastendoekje of badlaken met borduursel jarenlang gebruikt. Dat betekent dat het product bestendig moet zijn tegen vele wasbeurten. De kwaliteit moet goed zijn. IGO-POST levert u handdoeken van topkwaliteit: 100% katoen 360 grams m². Een prima kwaliteit katoen dat het vocht gemakkelijk opneemt.

Gebruik van badstof badlakens en handdoeken met borduursel in hotels

In een hotel wordt iedere dag gebruik gemaakt van handdoeken, badlakens en gastendoekjes. IGO-POST heeft deze accessoires in vele kleuren en zijn zacht, vochtopnemend, 100% katoen en van hoge kwaliteit. Dat is ook een must voor veelvuldig gebruik. De handdoeken hebben een fraai ingeweven band met glanskatoen. Dit geeft de handdoek een chique uitstraling. Dit kunt u versterken door de katoenen handdoeken, de badlakens en de gastendoekjes te laten borduren met de naam van uw hotel of uw logo. Een prettige bijkomstigheid is dat de producten niet duur zijn. Onze goedkope gastendoekjes met uw naam, of goedkope badlakens van katoen en goedkope handdoeken met een borduursel stralen klasse uit en zijn zeker geschikt voor iedere vorm van promotie.