Geeft u weleens een cadeau aan een ander. Vast wel. Voor de een doet u misschien wat meer moeite om een passend geschenk te vinden dan voor de ander. De ene persoon is u misschien ook wat meer waard dan de ander. Maar toch…u maakt tijd om voor iedereen een leuk cadeau te kopen. Waarom? Omdat u graag geeft. En waarom geeft u graag? Om de ander blij te maken en zelf te genieten van de positieve reactie van de ontvanger.

Verras uw relatie met een relatiegeschenk

Het krijgen van een cadeau, groot of klein, wordt altijd gewaardeerd. De gever laat altijd een positief gevoel achter en dat is belangrijk. Dit geldt niet alleen in de persoonlijke kring maar ook op zakelijk gebied is het belangrijk uw klant af en toe in de watten te leggen en te verrassen met een mooi relatiegeschenk.

Het ontvangen van een cadeau wordt onthouden. De kans is groot dat uw relatie na twee of drie jaar nog precies weet te vertellen op welk moment hij van u een mooi relatiegeschenk kreeg aangeboden. Heeft u een goede band met uw klant, dan versterkt u deze door te laten weten dat u de relatie met hem of haar ten zeerste waardeert en dat u dankbaar bent voor het in u gestelde vertrouwen. Met een mooi relatiegeschenk onderstreept u dit gevoel. En dat kan net het verschil maken voor de contacten en contracten in de toekomst.

Zorg dat u de ‘gunfactor’ heeft

Wordt een volgende order wederom bij u geplaatst? U weet het natuurlijk nooit. Maar uw klant herinnert zich wel de band met u en de waardering die hij van u ontvangen heeft. Natuurlijk spelen prijs, service en aanbod een grote rol. Maar misschien is de ‘gunfactor’ wel doorslaggevend. Omdat de klant een goede relatie met u heeft, gunt hij u zijn order.

Wilt u ideeën om uw relaties te verrassen? Neem eens een kijkje in onze webshop. Deze is uitgebreid met meer dan 120 artikelen. Een nieuw en gevarieerd aanbod relatiegeschenken tegen aantrekkelijke prijzen. U vindt hier de mooiste, luxe relatiegeschenken voor uw meest gewaardeerde klanten. Maar ook grappige gadgets en goedkope relatiegeschenken om onder de aandacht te blijven van relaties waar u minder contact mee heeft of om potentiële klanten mee over de streep te trekken.

Ervaar zelf hoe krachtig de uitwerking kan zijn van het geven van een relatiegeschenk. Kies een mooi geschenk wat bij uw doelgroep past en neem de proef op de som. U kunt sowieso genieten van ‘het geven’ en ervaren dat u hier later de vruchten van plukt.