ballonnen bedrukkenElk bedrijf is op zoek naar meer omzet en meer winst, en één van de manieren om dit te verwezenlijken is het bekender maken van uw merk. Merkbekendheid zal ervoor zorgen dat klanten spontaner aan uw merk zullen denken wanneer ze één van uw producten nodig hebben. Merkbekendheid kan soms slechts een kleine investering vergen maar op lange termijn toch veel impact hebben.

Hierin kan IGO-POST uw partner zijn. IGO-POST is al meer dan 66 jaar marktleider op het gebied van het bedrukken van relatiegeschenken, en dit aan scherpe prijzen. Eén van de meest populaire gadgets is nog steeds de ballon. Zeker op evenementen waar veel kinderen aanwezig zijn kunt u met ballonnen goed scoren. Kinderen zien dat anderen uw ballon vast hebben, en willen er natuurlijk ook ééntje. En zo verspreid uw merk zich over het hele terrein…

Breed gamma aan bedrukte ballonnen

Bij IGO-POST kunt u terecht voor bedrukking van ballonnen. We hebben ballonnen in verschillende maten en kleuren in ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld ballonnen van 27 cm diameter, 30 centimeter of 35 centimeter.

De ballonnen zullen pas echt het verschil maken wanneer natuurlijk uw logo of merknaam er duidelijk zichtbaar op bedrukt staat. Ook dit neemt IGO-POST voor haar rekening. Bij IGO-POST doen we het bedrukken zelf, en hebben hierin ondertussen al een jarenlange expertise in opgebouwd. U kan er dus zeker van zijn dat uw bedrukte ballonnen in topkwaliteit zullen afgeleverd worden.

Bestellen doet u gemakkelijk op de site van IGO-POST. Via onze handige webshop kunt u snel en eenvoudig de producten opzoeken en bestellen. Door onze snelle opvolging en service kunt u uw bestelling in een mum van tijd geleverd zien.