kofferlabels in verschillende kleurenDe eerste vakanties zijn van start gegaan. Gasten uit binnen- en buitenland strijken in ons land neer. U kunt bijdragen aan een warm welkom. Bent u al startklaar om de stroom vakantiegangers en toeristen gastvrij te onthalen?  Met een kleine attentie en extra aandacht voelt uw gast zich al snel speciaal.

Voor ieder moment een verrassende attentie

De hotels, appartementen en bed and breakfasts lopen vol en het is prettig als uw gasten zich welkom voelen. Daarom kunt u hen al snel een goed gevoel geven met een leuke attentie. Verras uw gast al bij de receptie met informatie over uw hotel en de omgeving. Steek dit in een fraaie klemmap met opdruk van uw naam. Eenmaal thuisgekomen zal u gast blijvend gebruik van maken van de map. Maar ook met een bedrukte pen maakt u al meteen een goede indruk.

Wilt u uw gast pas verrassen op het moment dat hij de hotelkamer binnenkomt, dan kunt u een kwaliteitshanddoek op het bed leggen. In combinatie met een leuk kaartje voorzien van een welkomstwoord een prima binnenkomer. Wij borduren de handdoek graag met uw naam, een geborduurde handdoek is een blijvende en duurzame herinnering voor uw gast.

Of wilt u liever die goede herinnering meegeven als uw gast uitcheckt? De mogelijkheden zijn eindeloos. IGO-POST heeft vele reisartikelen in het assortiment waar uw gast tijdens een volgende reis dankbaar gebruik van kan maken. Laat deze promotionele artikelen bedrukken met uw logo of naam voor een positieve associatie met een prettig verblijf.

Uw promotie krijgt een vervolg

Hoe gemakkelijk leggen toeristen contacten met andere reizigers of de lokale bewoners van de stad waar uw hotel gevestigd is. Ervaringen worden uitgewisseld. Heeft uw gast een opvallende sleutelhanger, tas of notitieboekje met uw naam dan kunt u het onderwerp van gesprek worden. Goede ervaringen worden maar al te graag gedeeld. Voor u het weet reikt uw promotie verder dan alleen uw gast.

De zomer is nog maar net begonnen. Wilt u uw gasten ook een tastbare herinnering meegeven? Surf dan door de webshop en laat u inspireren door de vele geschenkideeën. IGO-POST stelt alles in het werk om uw bedrukte promotionele artikelen en relatiegeschenken snel te verzenden. Zo kunt u uw gasten een tastbare promotie geven.