ConcertIn deze tijd van het jaar zijn de voorbereidingen voor festivals en openluchtconcerten weer volop aan de gang. Een belangrijk onderdeel van deze organisatie is het onder de aandacht brengen van het festival en de merchandise, met andere woorden; alles wat met promotie te maken heeft.

Voor festivals met naamsbekendheid wordt veel reclame gemaakt op t.v., radio en in dagbladen. Overal worden mensen uitgenodigd, want het festival mag beslist niet gemist worden. Veel van de festivals en concerten zijn gericht op een bepaalde doelgroep. De merchandise  kan hier naadloos op aansluiten.

Volop keuze voor merchandise

IGO-POST heeft meer dan 1.200 artikelen in de collectie die kunnen worden ingezet als promotie. Veel artikelen zijn ook zeer geschikt om als merchandise te verkopen. Wat te denken van T-shirts, caps, paraplu’s, sleutelhangers, sjaals, handdoeken, rugtassen, er is teveel om op te noemen. Deze artikelen kunnen bedrukt worden met de naam van het festival, logo’s, afbeeldingen van de artiesten. Deze artikelen worden in grote getale afgenomen want de bezoekers willen maar wat graag een blijvende herinneringen aan deze geweldige ervaring.

Perfecte bedrukking en snelle levering

Met de nieuwste drukmethodes verzorgt IGO-POST de bedrukking zelf. U vindt bij IGO-POST alles onder één dak, van orderaanname en voorraad tot bedrukking en facturering. Daarom kunnen wij snel handelen en dus snel leveren. Ook voor orders van grotere aantallen. Omdat IGO-POST staffelprijzen hanteert heeft u voordeel van het bestellen van grote aantallen. Hoe meer u bestelt, hoe lager de uiteindelijke per stuk prijs.

Onze service sluit dus perfect aan bij de promotie of merchandise voor festivals, evenementen en concerten die door duizenden mensen bezocht worden. Ook sponsoren kunnen een graantje meepikken van de populariteit van dergelijke evenementen. Er zijn enorm veel mogelijkheden om uw naam te promoten en te laten opvallen.

Uw naam in de spotlight op een groot festival? Ga naar onze webshop met meer dan 1.200 geschenkideeën voor de meest uiteenlopende gelegenheden en doelgroepen. U vindt hier beslist de artikelen waar u naar op zoek bent.