WBoekenleggerilt u binnenkort een mailing de deur uitdoen om uw klanten te laten weten zij altijd bij u terecht kunnen? Wilt u een mailing versturen om een aantrekkelijke actie te promoten? Vindt u het prettig om uw klanten te betrekken bij uw activiteiten?

Uw (reclame)boodschap wil gezien worden

U ziet de opkomst van social media als Facebook en Twitter, een razendsnel communicatiekanaal. Daar ligt een mogelijkheid om uw klanten te bereiken. Maar wordt uw boodschap daadwerkelijk gelezen? U weet het niet. Juist omdat het zo’n razendsnel medium is wordt een e-mail of een advertentie op een site snel gescand. Is het niet interessant genoeg, of heeft men geen tijd om te lezen of te kijken dan wordt uw boodschap waarschijnlijk weg geklikt om vervolgens nooit meer gezien te worden.

Hoe vangt u wel de aandacht van uw klant? Wat dacht u van een ‘ouderwetse’ direct mail. Het verzenden van een mailing die óf in de postbus óf in de brievenbus van uw klant beland. Natuurlijk is het dan nog onzeker of de envelop wel geopend wordt. Uw klant moet daar dus toe getriggerd worden. Hoe? Door hem nieuwsgierig te maken.

Een mailing met een bobbel wekt de nieuwsgierigheid

U kunt uw mailing op allerlei manieren aantrekkelijk maken. Wat denkt u dat er gebeurt als uw klant een envelop ontvangt en voelt dat er iets in de envelop zit? De kans is enorm groot dat de nieuwsgierigheid het wint en dat uw klant, druk of niet druk, de envelop opent. U kunt met een kleine investering dus zorgen dat uw boodschap uw klant bereikt. IGO-POST heeft enorm veel promotieartikelen die geschikt zijn om met een mailing te versturen.

Volop aantrekkelijke artikelen om te versturen met een mailing

Als u een attentie verstuurt met een mailing is het belangrijk dat de attentie licht in gewicht is, plat is, onbreekbaar is en aantrekkelijk is voor de ontvanger. Natuurlijk hoopt u dat de brief gelezen wordt, maar is dit niet het geval, dan is het een must dat de attentie de aandacht trekt. Als de attentie gebruikt kan worden, wordt hij vast bewaard en dan is het belangrijk dat uw bedrijfsgegevens en logo gezien worden. Laat uw attentie bedrukken. Zo komt en blijft u onder de aandacht van uw klant.

Enkele tips voor een opvallende mailing:

Kijk in onze webshop voor een enorm aanbod aan geschenkideeën. U vindt vele artikelen die geschikt zijn om mee te sturen met een mailing. Van pennen en potloden tot sleutelhangers, pepermuntdispensers, regenponcho’s, diverse memoblokjes, parkeerschijven en nog veel meer. Wilt u graag advies? Neem gerust contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij helpen u graag.