CalculatorWilt u graag iets extra’s doen voor uw klanten nu het einde van het jaar in zicht komt? Heeft u geen enorm marketingbudget? Wilt u alle klanten bereiken? Er zijn mogelijkheden. Met een pakkende mailing kunt u een bedrukt relatiegeschenk versturen. Geef u uw klanten op een passende wijze aandacht en breng uw bedrijf, merk of product onder de aandacht.

Een mailing met een cadeautje wordt altijd geopend

Aan het einde van het jaar, zo voor de feestdagen, wilt u wellicht ook uw klanten verrassen met een klein geschenkje als blijk van uw waardering voor hun loyaliteit. De kans is echter groot dat u voor die tijd niet met al uw klanten persoonlijk in contact komt. Een mailing is dan een prima medium. Acht u de kans groot dat uw mailing niet gelezen wordt? Maak de mailing dan extra aantrekkelijk door er een relatiegeschenk in te doen. Natuurlijk wilt u dat uw klant de envelop opent. Besteed extra aandacht aan de aantrekkelijkheid van de envelop. Zorg dat de ontvanger voelt dat er iets in de envelop zit. Of maak op de envelop kenbaar dat er een feestelijk cadeautje in zit. Een mens is nu eenmaal nieuwsgierig van aard. Een envelop met een cadeautje blijft niet ongeopend.

Waardeer uw klant met een bedrukt relatiegeschenk

Laat in uw brief blijken dat uw klant bijzonder voor u is. Streel uw klant. Iedereen vindt het immers prettig gewaardeerd te worden. Zet uw woorden kracht bij met een leuk relatiegeschenk. Dit hoeft niet duur te zijn. IGO-POST heeft een breed assortiment goedkope relatiegeschenken die bovendien licht in gewicht zijn. Dat heeft direct invloed op de portokosten van uw mailing.

Afhankelijk van het product wat u verkoopt kunt u wellicht een leuke link leggen met een relatiegeschenk. U kunt ook kiezen voor iets meer algemeens. Met een kleine, lichte calculator kunt u laten weten dat de klant ook in 2013 op u kan rekenen. U kunt ook kiezen voor een dispenser in de vorm van een creditcard, gevuld met pepermuntjes; om fris het nieuwe jaar in te gaan. Met de handenklapper geeft u de klant een applaus en met een spiegeltje bedankt u degene die in de spiegel kijkt.

Maak uw mailing ludiek met een promotioneel geschenk

Er is van alles denkbaar. Neem een kijkje in onze webshop en laat u inspireren door meer dan 1.200 relatiegeschenken en promotionele artikelen. Er zijn tal van goedkope relatiegeschenken te vinden die bovendien licht in gewicht zijn. Laat het beste aan creativiteit naar boven komen en maak van uw mailing iets bijzonders zodat uw naam, merk en product onthouden worden. Hoe ludieker de mailing hoe langer dit in de herinnering van uw klant blijft. De aandacht voor uw klant is tevens de aandacht voor u.