Wanneer een werknemer op pensioen gaat, is dit een belangrijke stap in de professionele loopbaan van die persoon. Zeker wanneer de werknemer een lange tijd voor jouw bedrijf heeft gewerkt wil je hem hiervoor op passende wijze belonen. Eén van de mogelijkheden is het overhandigen van een geschenk.

Het kiezen van een passend afscheidscadeau van een werknemer is niet altijd zo eenvoudig. Je wilt je werknemer bedanken voor de tijd die hij of zij voor je bedrijf heeft gewerkt, een passend en origineel afscheidscadeau voor een werknemer die op pensioen gaat is dus zeer belangrijk.

Breed gamma voor verschillende interesses

IGO kan je helpen bij het kiezen van het juiste afscheidscadeau. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor luxe schrijfwaren, prachtige trolleys of een mooi wijn accessoires waardoor je je werknemer een passend afscheidscadeau kan overhandigen.

Nu de werknemer op pensioen gaat, heeft hij of zij natuurlijk heel veel tijd om andere dingen te gaan doen. Zo kan men besluiten veel te gaan reizen, hierbij bieden wij veel artikelen aan zoals reistassen en reisartikelen, die je bovendien kunt laten bedrukken met je bedrijfslogo. Zo zal de werknemer lang herinnerd worden aan zijn mooie tijd bij jouw bedrijf.

Misschien blijft de werknemer liever dicht bij huis en kun je hem of haar een plezier doen met outdoorartikelen zoals een golfbalkampeerartikelen of een sporttas

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Heeft je werknemer andere interesses, dan helpt IGO Promo je graag bij het maken van de juiste keuze!