In de zomermaanden bruist het van het leven in hotels, vakantieparken, horecagelegenheden, op campings en in attractieparken. We trekken er massaal op uit en toeristen komen genieten van wat ons land te bieden heeft. De terrassen zijn drukbevolkt en iedereen geniet. Toerisme is een belangrijke bron van inkomsten. Ontvangt u gasten tijdens de zomermaanden? Dan is dit de perfecte periode om uw naam voor langere tijd te promoten.

Een promotioneel geschenk als uniek reclamemiddel

De inzet van bedrukte promotionele artikelen heeft absoluut een toegevoegde waarde. Dit zit hem in het feit dat het om tastbare reclame gaat; gifts en gadgets die men kan voelen en zien, misschien wel kan ruiken of horen, maar zeker kan gebruiken. Dat maakt promotionele artikelen uniek ten opzichte van andere middelen en media om uw doelgroep te bereiken en aan u te binden.

Laat een onuitwisbare indruk achter met een tastbare herinnering

Hoe kunt u uw gast verrassen met een promotionele attentie? Dit is afhankelijk van welke boodschap u over wilt brengen en wie uw doelgroep is. De mogelijkheden zijn enorm en lopen uiteen in grootte, prijs en soort. Zo kunt u bij de koffie een chocolaatje in een bedrukte wikkel serveren of een bedrukte pen meegeven, zodat u zeker weet dat uw naam nog dikwijls voorbij komt bij uw gast. U kunt uw gasten natuurlijk ook verrassen met een leuk geschenkje als tastbare vakantieherinnering. Iedereen heeft immers positieve herinneringen aan een dagje uit of een vakantie. Bovendien maakt u een onuitwisbare indruk en blijft ook úw naam lang in herinnering.

Verwacht u gasten deze zomer? Creëer een uniek geefmoment!

Het ontvangen van een cadeautje wordt altijd beantwoord met een glimlach. Het gaat om het geefmoment en het gebaar, niet om de grootte of de waarde. Een bedrukte attentie, hoe klein ook, wordt altijd op prijs gesteld. Ervaar het zelf met The Experience of Giving! Neem eens een kijkje in onze webshop boordevol geschenkideeën. Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Wij denken graag met u mee. Samen maken wij uw geefmomenten tot een succes.