GevenIn onze blogs komt regelmatig het geven van relatiegeschenken en promotionele artikelen aan de orde. Natuurlijk, IGO-POST verkoopt immers bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen. En niet voor niets zijn wij en promoten wij ‘The Experience of Giving!’. Wij willen u overtuigen van het positieve effect en de kracht van het geven van geschenken aan (potentiële) klanten.

Bereik uw doel met relatiegeschenken

Nu kunnen wij opnieuw met allerlei argumenten komen waarom het in uw belang is uw klanten en relaties aandacht te geven en een beetje in de watten te leggen door het geven van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Het doel is dat de begunstigde met een goed en tevreden gevoel aan u denkt, regelmatig aan u herinnerd wordt doordat uw naam, logo of merk gezien wordt en uiteindelijk zijn order bij u plaatst.

Van wie kreeg u een relatiegeschenk?

Misschien hoeft u alleen maar bij uzelf te rade te gaan om overtuigd te raken. Kijk op uw werkplek of thuis eens goed om u heen, u komt beslist voorwerpen tegen die u gekregen hebt van een leverancier of relatie. Een pen met opdruk, een bedrukte aansteker, een kalender of agenda, memoblokjes, een T-shirt met opdruk, een keycord, een bedrukte rugzak of misschien een luxer geschenk als een weerstation, een wijnkoeler met een fles wijn of een fraaie trolley. Waarschijnlijk weet u ook nog bij welke gelegenheid, van wie u het geschenk heeft gekregen.

Een relatiegeschenk? Altijd gewaardeerd!

Wellicht bent u zich er niet telkens van bewust, maar toch registreren uw hersenen telkens weer de bedrijfsnaam, het logo of het merk dat op een relatiegeschenk gedrukt staat. Daarnaast waardeert iedereen het krijgen van een cadeautje. Het gevoel bijzonder te zijn, gewaardeerd te worden of bedankt te worden wordt zeker als positief ervaren, en daar kunt u de vruchten van plukken!

Staan er de komende maanden promotionele activiteiten op de agenda? Surf dan eens door onze enorme collectie relatiegeschenken en promotieartikelen. Bestel direct online of neem contact op met onze verkoop medewerkers.