De zomer meldt zich aan en dan mag een barbecue natuurlijk niet ontbreken. Verheug jij je ook al op een middag of avond met vrienden, familie of collega’s? Een fruitig wijntje, een koel pilsje, een leuk gesprek en een mals lapje vlees staan garant voor gezelligheid. De barbecue staat in het middelpunt van de belangstelling én… jouw bedrijfsnaam, logo of merk kunnen erbij zijn.

Wie heeft de schort aan bij de barbecue?

Bij een barbecue komen leuke en handige accessoires prima van pas. IGO-POST heeft verschillende bbq-accessoires in het assortiment. Zo kan jouw bedrijfsnaam gedrukt worden op een stoer barbecueschort. Bij dit schort, de BarbecueBoss, worden de nodige barbecuetools geleverd. Een leuk cadeau-idee voor een zomerse promotie. Zeker voor de man, die zich toch vaak de koning van de barbecue waant.

Jouw promotie mag opvallend aanwezig zijn en worden gezien. Maak van een relatiegeschenk of promotieartikel een ware eyecatcher. Met jouw logo op een chique wijnkoeler, een praktisch kelnermes, de barbecueset of onze opvallende koeltassen kun je niet gemist worden en ben je altijd van de partij op de barbecue van je klant.

Verras je klant en promoot een zomer lang!

Ben je blij met je klant? Laat het zien met een bedrukt relatiegeschenk! Artikelen met een knipoog naar de zomer en een gezellige barbecue zijn populair en worden gegarandeerd enthousiast ontvangen. Jouw klant waardeert jouw persoonlijke aandacht en vindt het prettig om te merken dat zijn loyaliteit op prijs wordt gesteld. Een cadeautje zet waardering kracht bij. Het is natuurlijk sowieso leuk om een cadeautje te krijgen, zeker als dat ook nog van pas komt deze zomer.

Neem eens een kijkje in onze webshop en laat je inspireren door de leukste geschenkideeën voor de zomer. Je bestelt gemakkelijk online en wij verzorgen de opdruk vakkundig en snel op de door jouw gekozen artikelen. Zo kom je goed voor de dag op de barbecue van je klant en is jouw bedrijfsnaam de hele zomer lang top of mind.

 

Tel: 011 55 90 09
E-mail: sales@igopost.be
Twitter: @IGOPOST_BE

 

Dit blog is bijgewerkt op 9 mei 2016.