Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Boost je wintermarketing: de 5 leukste wintergadgets

De dagen worden steeds kouder, tijd voor die heerlijke winteravonden met een warme chocolademelk en een fleecedeken op de bank. Zou er sneeuw gaan vallen dit jaar? En wat zullen de Olympische Winterspelen gaan brengen? Eerder schreven we al een artikel met tips voor je zomermarketing. Maar ook in de winter zijn er volop mogelijkheden om je merk te boosten. En bij IGO Promo hebben we veel leuke winterse producten die je kunt laten bedrukken met je logo! In dit artikel ontdek je onze top 5 wintergadgets en nog meer handige tips voor je wintermarketing. 

Wintermarketing: inspelen op de juiste momenten

Voor veel bedrijven behoort de periode voorafgaand aan kerst en de jaarwisseling tot de drukste momenten van het jaar. Denk bijvoorbeeld aan Black Friday (lees ook onze tips voor Black Friday marketing), maar ook de andere piekmomenten waarin het soms een uitdaging is om als bedrijf echt op te vallen in de massa. Maar waarom zou je niet juist gebruikmaken van de rustige winterweken? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een wintercampagne: leuke winterse content, winterse aanbiedingen of een winters item bij iedere bestelling.
  • Een winterse nieuwsbrief: zet een nieuwsbrief in het teken van de winter! Met interessante weetjes, leuke tips en een winterse aanbieding.
  • Inhaken op winterse momenten: denk aan leuke content over de Olympische Winterspelen, de officiële start van de winter of een leuke actie zodra er sneeuw valt.   

Het bedrukken van wintergadgets: deel winterse gadgets met jouw logo uit aan je klanten en/of medewerkers. Een leuk relatiegeschenk in de winter en je zorgt meteen voor een stukje extra branding van jouw merk. Lees de top 5 winterse gadgets verderop in dit artikel voor een aantal leuke voorbeelden.

Olympische spelen, wintermarketing

Olympische winterspelen: wintermarketing in volle glorie

Beijing ofwel Peking. Op in totaal 109 onderdelen zullen de Olympische sporters gaan strijden om medailles. Veel bedrijven maken gebruik van de Olympische Winterspelen om hun merk te promoten. Denk aan de logo’s op de kleding van de sporters, de borden langs de sportvelden en reclames tijdens de sportuitzendingen op televisie. Maar er zijn nog meer wintersport gadgets die misschien in eerste instantie niet direct opvallen, maar die wel een bijdrage leveren aan de branding. Denk aan de waterflessen met logo waar niet alleen de sporters, maar ook de mensen in het publiek uit drinken. Maar ook andere warme winterartikelen zoals winterjassen kunnen met logo bedrukt worden. Of paraplu’s met logo om het publiek droog te houden wanneer het heel hard begint te sneeuwen. Een mooi voorbeeld van wintermarketing!

Veel bedrijven maken gebruik van de Olympische Winterspelen om hun merk te promoten. Denk aan de logo’s op de kleding van de sporters, de borden langs de sportvelden en reclames tijdens de sportuitzendingen op televisie.

5 leuke wintergadgets

Genoeg mogelijkheden om je merk in de winter een boost te geven. Maar welke winterartikelen laat je bedrukken? IGO Promo heeft een heel ruim assortiment met winterse producten die wij met logo kunnen bedrukken. Wij helpen je op weg met 5 populaire wintergadgets:

  1. SuperSoft fleecedeken: iedereen kan wel een heerlijke zachte deken gebruiken. En deze is ook nog eens extra zacht met een handige draaglus. In verschillende kleuren verkrijgbaar!
  2. TouchGlove handschoen: handschoenen met speciaal materiaal bij de vingertoppen waarmee je je smartphone of tablet kunt bedienen. Dat is handig!
  3. SuperCup thermosbeker: warme dranken blijven heerlijk warm in deze thermosbeker van rvs met een luxe uitstraling. Die neem je overal mee naartoe!
  4. Nilton’s fleece muts: geef je personeel of je klanten zo’n heerlijke, warme fleecemuts en ze lopen er warmpjes bij deze winter.
  5. Keiko activity tracker: meet ook deze winter je sportieve activiteiten met deze activity tracker. Ook ideaal om mee te nemen op wintersport.

Let bij de keuze van de producten die je laat bedrukken vooral ook op wat goed bij jouw bedrijf en bij de campagne past. Uiteraard kan het team van IGO Promo jou helpen om de best passende producten te vinden.

Wintermarketing, winter gadgets

Een winterpakket samenstellen

Veel bedrijven zijn al volop bezig met de keuze voor een kerstpakket. Lees voor tips hiervoor ook onze artikelen met een antwoord op de veelgestelde vragen over kerstpakketten en de kerstpakketen trends in 2021. Maar waarom zou je je klanten en medewerkers niet op een ander moment tijdens deze winter verrassen? Stel een leuk winterpakket samen met bijvoorbeeld de items die hierboven genoemd zijn. Verras met een relatiegeschenk in de winter. Geef het het in de start van het nieuwe jaar of een ander moment tijdens de winter. Laat je ook inspireren door de promotionele giveaways voor de winter van IGO Promo. Genoeg mogelijkheden om je merk deze winter extra onder de aandacht te brengen.

By | 2021-12-01T13:20:48+01:00 29 november 2021|