Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Brievenbuscadeaus: de leukste verrassingen op de deurmat

IGO Promo heeft alles in huis om jouw medewerkers, klanten of relaties wat extra gezelligheid in huis te geven. Haal de bioscoop in huis met een compleet filmpakket of verras je medewerkers met overheerlijke brownies! Of stuur een leuke plant of boom! Het mooiste is: deze cadeaus passen eenvoudig door de brievenbus! Brievenbuscadeaus zijn bijvoorbeeld ideaal als kerstgeschenk, maar je kunt ze ook gebruiken als verrassing op ieder ander moment. In dit artikel vertellen we je nog meer over deze leuke, verrassende geschenken.

Waarom een cadeau door de brievenbus?

Het grote voordeel van brievenbuscadeaus is dat ze gemakkelijk verstuurd kunnen worden. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Het pakketje valt gewoon door de brievenbus. Hoe leuk is het om zo’n pakketje te ontvangen? Een grote verrassing bij thuiskomst!

Het ideale kerstgeschenk door de brievenbus

Soms kan het lastig zijn om te bedenken wat voor kerstgeschenk je wilt geven aan je medewerkers, klanten of relaties. En met zo’n brievenbus kerstgeschenk kom je zeker origineel voor de dag. Wil je je klanten of relaties bedanken voor een fijne samenwerking in het afgelopen jaar? Wil je je medewerkers belonen voor hun harde werk het afgelopen jaar? Kies dan voor één van de verrassende brievenbuscadeaus. Ontdek ook onze tips voor nog meer originele relatiegeschenken voor kerst.   

Een compleet filmcadea

IGO Promo heeft een origineel brievenbuscadeau voor de filmliefhebber: het filmpakket! Het Mejane filmcadeau is geschikt voor iedereen. Mejane is de naam van een streamingdienst waar verschillende topfilms te zien zijn. Je maakt het filmpakket nog persoonlijker door een eigen geschreven bericht mee te sturen. Deze voegen wij gemakkelijk toe aan het brievenbuscadeau. Verder heeft dit thuispakket alles wat je nodig hebt voor een heerlijke filmavond: een cadeaubon voor het streamen van meerdere films, een reep Tony Chocolonely, M&M’s, nootjes én popcorn. Of kies enkel voor de cadeaubon voor meerdere films. Geef jouw klanten of medewerkers een ontspannen avond met een film naar keuze!

Je maakt het filmpakket nog persoonlijker door een eigen geschreven bericht mee te sturen. Deze voegen wij gemakkelijk toe aan het pakket.

Een zoete verrassing per post

Je kunt natuurlijk de verjaardag van een collega vieren door een kaartje te sturen. Of een succes vieren door een mail naar iedereen te versturen. Hoe leuk is het als je een gepersonaliseerd brievenbuscadeau naar de ontvanger(s) stuurt en zij deze ook nog eens op kunnen eten? Hartstikke leuk natuurlijk! 

Dankzij meer dan 75 jaar ervaring is er één ding wat wij zeker weten; de ontvanger is altijd blij met een heerlijk tussendoortje. Kies jij voor brownie met karamel afgetopt met meringue, onze ambachtelijke boterkoek of heerlijke gevulde speculaas? Welke lekkernij je ook kiest, ze zijn allemaal stuk voor stuk bereid door vakkundige bakkers. Vergeet je medewerkers niet te verwennen met een chocoladeletter of kerstboom van chocolade tijdens de feestdagen. Ideale sint- en kerstgeschenken die eenvoudig door de brievenbus passen.

Een duurzaam brievenbusgeschenk

Ben je op zoek naar een duurzaam geschenk voor jouw relaties en/of medewerkers? Geef een natuurlijke beleving cadeau! Een kraftdoosje met kruiden is bijvoorbeeld een ideaal, duurzaam brievenbuscadeau. Allereerst omdat het een milieuvriendelijk geschenk is. Daarbij kan de ontvanger nog lang genieten van het cadeau. Kies voor zonnebloemzaadjes voor in de tuin, kruiden of groenten voor in gerechten. Je kunt ook een wenskaart met groeipapier sturen. De zaadjes zitten daarbij verwerkt in het papier. Voorzie het papier van je persoonlijke boodschap en verstuur het naar jouw klanten die vervolgens de zaadjes kunnen laten groeien in hun eigen tuin! 

Ben je op zoek naar een duurzaam geschenk voor jouw relaties en/of medewerkers? Geef een natuurlijke beleving cadeau!

Er zijn dus verschillende mogelijkheden als het gaat om een leuk brievenbuscadeau voor je klanten, relaties of medewerkers. Van iets lekkers tot een duurzaam cadeau. Lekker makkelijk, door de brievenbus! 

Heb je hulp nodig bij de keuze voor het leukste brievenbuscadeau? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het verzenden van een brievenbuscadeau? Wij helpen je graag verder om jouw onderneming onder de aandacht te brengen!

By | 2022-12-20T13:32:00+01:00 15 december 2022|