Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

De 10 leukste sinterklaasgeschenken voor je personeel

Het geven van een kerstpakket of eindejaarsgeschenk is een echte traditie. Maar waarom zou je je medewerkers, klanten of relaties ook niet verrassen rond de sinterklaasdagen? Dat is eens wat anders dan de ‘standaard’ verrassing aan het einde van het jaar. En wie kijkt er nu niet uit naar alle heerlijke versnaperingen rond Sinterklaas? Reden genoeg om eens extra uit te pakken en te verrassen met een sinterklaasgeschenk. 

IGO Promo heeft een heerlijk aanbod met relatiegeschenken voor Sinterklaas. Sinterklaasgeschenken voor bedrijven die we naar wens personaliseren met je logo en een boodschap, zodat je origineel voor de dag komt en ook nog eens zorgt voor meer zichtbaarheid van je merk. Om je te helpen bij de keuze voor een sinterklaasgeschenk, zetten we de 10 meest populaire geschenken uit ons aanbod op een rij.

1. Chocolade Logoletter Melk

Een heerlijke chocolade logoletter gemaakt van 100% Cocoa Horizons chocolade van het Belgische topmerk Barry Callebaut. Laat je logo printen op een schildje van marsepein op de chocoladeletter voor een extra persoonlijke touch. Smelt het water je al in de mond?

2. Chocolade Sinterklaasjes in Luxe Geschenkverpakking

Van deze verpakking krijg je meteen het echte sinterklaasgevoel. Het zakje is gevuld met 100 gram (6 stuks) kleurige chocolade Sinterklaasjes. Laat de verpakking personaliseren met je logo en/of een sinterklaasgedicht op de achterkant. Extra verrassend! 

3. Tricolore Chocoladeletter

Weet je niet welke smaak chocolade de ontvangers lekker vinden? Dan zit je met een Tricolore chocoladeletter altijd goed! De S wordt gevormd door drie losse stukken letter in melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade van het Belgische chocolademerk Callebaut. Laat je logo op een marsepeinen schildje drukken om het helemaal af te maken.

4. ChocoGiftbox Sinterklaas
Wat dacht je van deze unieke rode giftbox met 12 Sint chocolaatjes? Deze zijn ook gemaakt van de heerlijke Belgische chocolade van Barry Callebaut. Laat één van deze blokjes bedrukken met jouw logo om de sinterklaasgeschenken nog persoonlijker te maken.

5. ChocoShape Mijter

Wil je een keer wat anders geven dan een chocoladeletter? Kies dan voor deze ChocoladeShape Mijter! Een mijter van chocolade met een groot schild van marsepeinen waarop je jouw afbeelding/design kunt laten drukken. Met heerlijke Belgische chocolade en verpakt in een rode vensterdoos.

6. Pepernoten Brownie

De pepernoot is natuurlijk de ultieme klassieker op het gebied van sinterklaassnoepgoed. Wat als je een brownie met pepernoten combineert? Dan krijg je een heerlijke pepernoten brownie! Laat een kaart of een topper voor de brownie bedrukken met je logo en/of een boodschap en je hebt een verrukkelijk en verrassend sinterklaasgeschenk.  

7. Sinterklaas Duo

Kun je niet kiezen tussen een chocoladeletter of kruidnoten? Dan geef je ze allebei! Het Sinterklaas Duo is een mooie geschenkdoos met een chocoladeletter S van melkchocolade (80 gram) en een mix van kruidnoten met een jasje van chocolade (120 gram). 

8. Sinterklaas Chocoladepop

Wanneer je deze Sinterklaas Chocoladepop ziet die gemaakt is van witte en melkchocolade, loopt het water je al in de mond. De Sinterklaas zit verpakt in plastic folie en we kunnen een kaartje toevoegen met een full colour bedrukking met jouw logo en/of een tekstuele boodschap. 

9. Choco Kruidnoten Letter

Een sinterklaasletter maar dan anders! Deze Choco Kruidnoten Letter is de letter S, maar dan gemaakt van luxe chocolade kruidnoten in een mix van melk, witte en pure chocolade, verpakt in een luxe vensterdoos. De kruidnoten zijn omhuld met de lekkerste Belgische chocolade van het merk Callebaut.  

10. Mejane filmpakket

Met z’n allen gezellig een film kijken tijdens de koude decembermaand? Met het Mejane filmpakket geef je eens een andere verrassing voor Sinterklaas. Een leuk relatiegeschenk voor Sinterklaas dat door de brievenbus past met tegoed voor leuke films en lekkernijen. 

Genoeg leuks en lekkers voor het verrassen van je personeel, klanten en relaties rond Sinterklaas. Laat de sinterklaasgeschenken bedrukken met je logo en/of een boodschap en je hebt een extra persoonlijk cadeau.

By | 2023-10-18T13:42:21+02:00 1 september 2023|