Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

De bedrukte pen als meest populaire relatiegeschenk

1818_atmosEen pen is wereldwijd nog altijd het meest bekende, gebruikte en populaire relatiegeschenk en/of promotieartikel. Een reden hiervoor is dat pennen vanzelfsprekendheid zijn in ons dagelijks leven. Pennen worden dagelijks gebruikt, zijn overal te vinden en worden gemakkelijk meegenomen en doorgegeven. Een andere reden is dat met een relatief lage investering een hoog rendement behaald kan worden. Maanden- of zelfs jarenlang wordt een pen gebruikt en bewaard.

Diverse soorten pennen voor verschillende doeleinden

Goedkope promotiepennen zijn perfecte weggevers op beurzen, open dagen en evenementen. Voor een klein bedrag krijgt uw bedrijf of merk maandenlange aandacht. Zolang de pen schrijft, zolang wordt uw naam of boodschap gezien. Wilt u een goede klant bedanken voor zijn loyaliteit of voor een mooie order dan maakt u met een luxe pen of pennenset een prima indruk. U kunt een pen zelfs laten voorzien van een individuele naam. Zo wordt een pen een exclusief en persoonlijk geschenk.

De pen als rode draad door uw bedrijf

In ieder bedrijf zijn pennen aanwezig, overal wordt door iedereen geschreven. Pennen liggen op bureaus, steken in bureaustandaards, liggen in pennenbakjes, in lades en steken in schrijfmappen en notebooks. Ieder bedrijf heeft ook zijn eigen huisstijl. U kunt ervoor kiezen om de pennen voor intern gebruik helemaal aan te passen aan uw huisstijl. Hiervoor heeft IGO-POST een echte aanrader: de Penbuilder. U bepaalt zelf de kleur van ieder afzonderlijk onderdeel en creëert zo de pen die perfect bij uw huisstijl past. Natuurlijk is dit ook een topartikel om aan klanten en bezoekers weg te geven.
Met een full colour opdruk van uw naam, logo of productpromotie heeft dit product een meerwaarde waarmee u zich van anderen onderscheidt.

Een pen past bij alle promotie-uitingen

Het weggeven van een pen kan altijd en overal. Als kleine attentie in de ontvangsthal van uw bedrijf, als merchandise, als persoonlijke gift, als giveaway, voor intern gebruik, voor scholieren, klanten, prospects noem maar op. Voor ieder doelgroep vindt u hier de juiste pen. Van goedkope promotiepennen tot aantrekkelijk geprijsde Prodir merkpen en de iets duurdere, maar nog altijd scherp geprijsde, luxe Parker pen. IGO-POST verzorgt de bedrukking van alle pennen snel en vakkundig. Neem snel een kijkje bij onze schrijfwaren en kies de pen die past bij uw doelgroep en promotie!

By | 2021-02-18T14:09:16+01:00 28 januari 2014|