Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

De beste promotieproducten en relatiegeschenken van 2018!

 

Het einde van het jaar komt eraan.
Nog een paar dagen en dan beginnen we aan een frisse start.
Dit is het perfecte moment om eens terug te kijken naar de populairste promotieproducten en relatiegeschenken van 2018. Het was een hele strijd, maar we hebben onze winnaars. Blijf lezen en ontdek de best-verkopende bedrukte artikelen van 2018!

– Populairste promotieproduct: Ebony Matt pennen (2569)

Bedrukte pennen zijn de toppers onder de promotionele producten. Ze zijn nuttig, betaalbaar en gemakkelijk om mee te nemen. De Ebony Matte voldoet aan al deze eisen, en heeft bovendien met een mooi ontwerp en een geweldige duurzaamheid. Het is al jaren de populairste bedrukte pen en het is moeilijk om een andere branded pen te bedenken die hem van zijn troon kan stoten. Je kan hem dagelijks gebruiken: op het kantoor, op school of de uni, als een weggevertje… Je kan er gewoon niet mee de fout ingaan!
Hij is bovendien verkrijgbaar in meerdere kleuren en is goed te bedrukken; je logo zal er altijd geweldig op staan!

Stylos ebony

 

– Populairste promotieproduct voor op het kantoor: Pocket Notebook A5 (5813)

Ook al leven we in een digitale wereld; het blijft goed om aantekeningen te maken op papier.
Notitieboekjes zijn ideaal voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, het brainstormen van ideeën of zelfs voor wat gekrabbel tijdens rustige perioden op kantoor. Fun fact: volgens Harvard heeft gekrabbel veel voordelen, zoals het verbeteren van de concentratie en het verlichten stress.
Van alle notitieboekjes kwam de A5 Pocket Notebook in 2018 uit de bus als de populairste. Het kleine formaat, de draagbaarheid en de duurzaamheid (hard-cover) maken het de favoriet van de koper!

Carnets de note

 

– Populairste promotieproducten voor evenementen en beurzen: KeyCord 2 cm (3158)

Ga je naar een evenement of beurs? Zo ja, dan zijn bedrukte keycords een must-have, als je wil dat je merk herkend wordt en opvalt in de menigte. Laat hem bedrukken met je logo en maak je badgehouder met je visitekaartje en je badge eraan vast. Kies uit meer dan 10 verschillende kleuren, zodat hij er zo branded mogelijk uitziet. Deze keycords zijn bovendien gemaakt van sterk geweven polyester, wat betekent dat je hem opnieuw en opnieuw kunt gebruiken!

Tours de cou

 

– Populairste relatiegeschenk: Parker Jotter pen (4558)

Relatiegeschenken geven is één van de oudste en effectiefste manieren om dankbaarheid te tonen aan opdrachtgevers, partners, werknemers en zelfs managers.
Pennen zijn van oudsher – en nog steeds – de populairste relatiegeschenken. Er zijn vele merken pennen, en ook een groot verschil in prijzen. Er is echter één merk dat boven het maaiveld uitsteekt door zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding; Parker.
De Parker Jotter Pen werd oorspronkelijk uitgegeven in 1954, na een onderzoek van negen jaar. Meer dan 60 jaar later is het nog steeds een van Parkers meest populaire pennen. De geüpdatete versie biedt een moderne kijk op een klassiek ontwerp, met prachtige details, een toonbeeld van stijl en elegantie, wat de Jotter het perfecte geschenk maakt. En natuurlijk komt hij in een mooie cassette!

Stylos Parker

 

– Populairste promotionele kleding: Fruit of the Loom® Target T-shirt (3032)

Gepersonaliseerde kleding werkt perfect om je merk, je team en je evenementen te promoten. T-shirts zijn met name uitstekende producten binnen deze categorie: ze zijn betaalbaar, gemakkelijk te bedrukken en natuurlijk perfect geschikt om te dragen.
Er zijn veel sterke merken die promotionele t-shirts maken (Gildan, L&S, B&C. Stedman…), maar dit jaar stak één merk boven zijn concurrenten uit: Fruit of the Loom, en dan met name hun Target®-model. Dit bedrukbare t-shirt is gemaakt van 100%* katoen *(behalve het grijze model), hij komt met dubbel gestikte zomen en geen zijnaden. Hij is verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen in meer dan 15 kleuren en 5 maten (S, M, L, XL en XXL).

Tshirts

 

– Populairste promotionele giveaway: Shopper winkeltas (2200)

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van promotionele geschenken? Ze moeten betaalbaar, gemakkelijk en, vanzelfsprekend, nuttig en duurzaam zijn. De Shopper® tas voldoet ruimschoots aan deze eisen: een praktische en herbruikbare boodschappentas, ideaal voor evenementen, beurzen, retail en bijna iedere andere situatie die je je kunt bedenken. Shopper® is gemaakt van een ultralicht synthetisch materiaal en heeft lange handvaten, zodat hij gebruikt kan worden als schoudertas.
Daarnaast dragen herbruikbare boodschappentassen ook bij aan een betere planeet, door de hoeveelheid plastic tasjes die we gebruiken te verminderen!

totebag

 

– Populairste tech-gadget: Power Bank PowerCharger 2000 (4613)

Wat is het elektrisch apparaat dat jij het meest gebruikt? Waarschijnlijk je smartphone, toch? Eén van de engste dingen die je tegenwoordig kan overkomen is dat je telefoon leegraakt, en je klanten, partners, leveranciers en werknemers denken er waarschijnlijk hetzelfde over! Daarom zijn draagbare powerbanks tegenwoordig zo‘n populair promotieproduct.
Met zoveel modellen om uit te kiezen, komt het neer op persoonlijke voorkeuren. Er kan slechts één winnaar zijn, en dit jaar was dat de PowerCharger® 2000! Deze compacte aluminium powerbank en zijn 2000mAh ingebouwde lithiumbatterij geeft de nodige batterijboost om het eind van de dag moeiteloos te halen! Hij wordt geleverd met een USB- en microUSB-oplaadkabel en is compatibel met de meeste mobiele toestellen.

batterie externe avec prénom

 

– Populairste promotionele seizoensproduct: Malibu zonnebril (3259)

Ieder seizoen heeft weer zijn momenten, en ieder moment heeft zijn eigen promotionele item. Het populairste seizoensproduct van dit jaar was een zomers product: de Malibu zonnebril.
De Malibu biedt, tegen een zeer lage prijs, een stijlvolle zonnebril met UV 400-bescherming (volgens Europese standaarden) en opent een wereld met eindeloze promotiemogelijkheden voor festivals, evenementen in de zomer, etc.
Op de hielen van deze item komen andere bedrukte seizoensproducten, zoals de Gildan Kwaliteitssweater (voor de herfst), Regatta Softshell jacket (voor de winter) en de Colorado paraplu (voor de lente, helaas).

– Populairste promotioneel sportproduct: Sirius waterfles (5226)

Genoeg water drinken is van groot belang op iedere werkplek, en daarom zijn promotionele waterflessen zulke populaire bedrukte artikelen. De Sirius-fles heeft alles in huis: hij is stevig, lekvrij en duurzaam. Bovendien is hij gemaakt van BPA-FREE plastic en is hij 100% herbruikbaar. Je zal niet alleen je merk promoten, je zal ook de planeet helpen door het plasticgebruik te verminderen!
De Sirius-waterfles is perfect voor gebruik op kantoor, in de sportschool of buiten. Hij heeft een inhoud van 650 ml en is verkrijgbaar in meerdere kleuren!

 

– Populairste milieuvriendelijke promotieproduct: ShoppyBag boodschappentas (2018)

Milieuvriendelijke promotieproducten worden steeds populairder, en terecht. Jaar in, jaar uit, wordt IGO’s assortiment milieuvriendelijker. In 2018 was de publieke favoriet de ShoppyBag, een boodschappentas van 100% geweven katoen, sterk, duurzaam en herbruikbaar.
De concurrentie was echter moordend en andere artikelen zoals de bamboe snijplank en het gerecyclede notitieboekje volgden op de hielen. Hopelijk zullen de populairste producten in al onze categorieën over een paar jaar milieuvriendelijk zijn. In de tussentijd zal IGO haar ‘groene assortiment’ blijven vergroten om onze duurzaamste klanten tevreden te stellen en de planeet zoveel mogelijk te helpen.

totebag

 

– Populairste promotionele decoratieartikel: Ballon 33cm (1767)

Het populairste promotionele product van latex in het IGO-assortiment (nog wel). Deze 33 cm ballonnen zijn perfect om ieder evenement een speciale touch te geven. Laat ze bedrukken met jouw logo en laat je merk de ster van ieder feestje worden. Ook geschikt voor helium (werkt ongeveer 8 uur lang). Wie heeft ooit gezegd dat je merk promoten geen leuke bezigheid kon zijn?

ballons

 


Vond je dit een leuke blog? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze acties en tips!

 

By | 2021-02-18T11:20:07+01:00 11 december 2018|