Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

De kerstpakketten trends in 2021: dit zijn ze!

Hoewel het geven van een kerstpakket een eeuwenoude traditie is, hoeft het helemaal niet ouderwets te zijn. En dat weten we bij IGO Promo als geen ander. Ieder jaar stellen we een aanbod samen met de leukste kerstpakketten volgens de laatste trends. Maar wat zijn dan de kerstpakketten trends van 2021? Wij zetten ze voor je op een rij zodat je je alvast kunt laten inspireren! 

Waarom een kerstpakket?

Iedereen vindt het leuk om een verrassing te krijgen. Met een kerstpakket of eindejaarsgeschenk laat je als werkgever je waardering blijken voor de inzet in het afgelopen jaar en motiveer je je werknemers om er het komende jaar weer tegenaan te gaan. Dit jaar was een bijzonder jaar en dat geeft extra reden om uit te pakken aan het einde van het jaar. Dat kan natuurlijk met een traditioneel kerstpakket, maar er zijn tegenwoordig nog veel meer mogelijkheden om je medewerkers te verrassen. De kerstpakketten trends in dit artikel helpen jou bij de keuze voor het beste kerstpakket in 2021. En lees ook het artikel met de antwoorden op veelgestelde vragen over kerstpakketten.

Erop uit

Iedereen houdt van vakantie! Of dat nu gaat om een vakantie in eigen land of een reis naar het buitenland, het is heerlijk om te genieten van de vrije dagen. Wandelen, picknicken, een dagje uit naar het strand of naar een pretpark. Maar we kunnen ook weer op reis naar een camping, vakantiepark of hotel in het buitenland. Daarom is ‘erop uit’ een belangrijke kerstpakketten trend in 2021. Het kan weer! Verras je medewerkers met leuke artikelen die van pas kunnen komen tijdens de vakantie. Vul bijvoorbeeld een trolley of een rugzak met leuke items. Geef je medewerkers een picknickkleed met leuke spelletjes. Ideaal om mee te nemen op vakantie of naar het park om de hoek. En er zijn tegenwoordig steeds meer leuk on-the-go artikelen die je, zoals de naam al zegt, makkelijk kunt meenemen. Denk aan een thermosbeker, een lunchpot of een waterfles. En wist je dat je deze items ook kunt laten bedrukken met jouw logo? Zo zorg je ook nog eens voor extra zichtbaarheid van je merk!   

TIP: Lees ook het artikel over de leukste reisgadgets die sowieso met jouw klanten mee op reis gaan.

kerst gezelligheid

Gezondheid & ontspanning

De afgelopen tijd is het meer dan ooit gebleken hoe belangrijk het is om gezond en fit te blijven. En als ondernemer wil je natuurlijk ook dat je medewerkers gezond en fit blijven. Onderzoek van de Universiteit van Bristol wijst zelfs uit dat 79% van de werknemers productiever is op de dagen dat ze sporten. Maar denk ook aan de mentale ontspanning. Er is de afgelopen tijd veel veranderd en daarom is het belangrijk om goed voor jezelf en voor je werknemers te zorgen. En daar kun je al een eerste stap in zetten door je medewerkers een kerstpakket of eindejaarsgeschenk te geven met producten die te maken hebben met gezondheid en ontspanning. Denk aan sportgerelateerde producten zoals een mooie, gevulde sporttas, een fitnessset of een activity tracker. Of een heerlijke fleeceplaid en een bedrukte mok om op de bank te ontspannen met een kop warme chocolademelk.

TIP: Wil je je medewerkers motiveren op het gebied van sport en gezondheid? Lees dan onze tips voor het stimuleren van een gezonde lunch en en het motiveren van personeel om meer te bewegen.

 Duurzaam kerstpakket

Het thema duurzaamheid mag ook niet ontbreken bij deze kerstpakketten trends. Het is een thema dat al een aantal jaren belangrijk is en voorlopig ook belangrijk zal blijven. Als organisatie kun je niet achterblijven als het gaat om duurzaamheid en er zijn verschillende manieren waarop je als organisatie een steentje kunt bijdragen aan een betere planeet. En dat kan ook door te kiezen voor duurzame kerstpakketten. Met een duurzaam kerstpakket help je niet alleen het milieu, maar laat je je medewerkers en relaties ook zien dat je veel waarde hecht aan duurzaamheid. Denk aan een pakket met producten van duurzame materialen zoals bamboe, kurk of rPET. Tegenwoordig is er volop keuze als het gaat om duurzame producten. 

TIP: Wil je nog meer stappen zetten op het gebied van duurzaamheid? Lees dan het artikel ‘Stap voor stap naar een duurzaam bedrijf’. En lees ook onze artikelen over duurzame producten en duurzame materialen. In het kader van ‘IGO Green’ doneert IGO Promo sowieso een percentage van iedere bestelling aan One Tree Planted voor het planten van nieuwe bomen.

familie met kerst

Goed gevulde & luxe pakketten

Dit jaar is voor iedereen een uitdagende tijd geweest. Des te meer reden om extra groot uit te pakken en je medewerkers zo bijvoorbeeld te bedanken voor de flexibiliteit het afgelopen jaar. Daarom is een goed gevuld kerstpakket een trend die in 2021 verder zal doorzetten. Dit kan een traditioneel kerstpakket zijn, maar je kunt ook een luxe eindejaarsgeschenk geven, aangevuld met producten die daarbij passen. IGO Promo biedt de mogelijkheid om de kerstpakketten en de losse producten te bekijken in de showroom, waar je naar eigen wens een pakket kunt samenstellen. Denk bij luxe ook aan het combineren van de kleuren zwart en goud in een kerstpakket, dat zorgt meteen al voor een hele luxe uitstraling!

TIP: Naast het geven van een kerstpakket kun je ook leuke activiteiten organiseren om samen het einde van het jaar te vieren. Zoals een (virtuele) borrel die je kunt combineren met karaoke of een pubquiz. Een kerstborrel is natuurlijk ook de ideale gelegenheid om het kerstpakket te geven! Combineer de activiteit met een goed gevuld kerstpakket en je medewerkers zullen extra gemotiveerd zijn om het komende jaar weer volop aan de slag te gaan!

Gepersonaliseerde eindejaarsgeschenken

Tegenwoordig zijn er volop mogelijkheden om eindejaarsgeschenken te laten personaliseren. Hoe leuk is het om je eigen naam of het logo van jouw organisatie op je eindejaarsgeschenk te zien staan? Een heel praktisch product om te laten bedrukken is een mok. Die kun je niet alleen op kantoor, maar ook thuis gebruiken. Maar denk ook aan het personaliseren van luxere producten zoals headphones, een laptoptas of een digitale klok met draadloze oplader. De mogelijkheden zijn eindeloos en deze producten zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar met het logo erop dragen ze ook nog eens bij aan je branding.

TIP: naast het personaliseren van de eindejaarsgeschenken kun je ook een kerstpakket voor de mannen en een kerstpakket voor de vrouwen binnen het bedrijf samenstellen. Zo zul je de mannen en vrouwen extra verrassen met een kerstpakket met een inhoud waar zij blij van worden!

Het zomerpakket

Een trend die we de laatste jaren zien is de opkomst van het zomerpakket. Want waarom zou je je medewerkers alleen aan het einde van het jaar verrassen? Ook in de zomer zullen ze een extraatje waarderen. Denk aan een pakket met producten om zomers te genieten zoals borrelhapjes en BBQ benodigdheden. Ontdek de mogelijkheden voor een kant-en-klaar zomerpakket bij IGO Promo.

TIP: er zijn nog meer mogelijkheden waarop je je merk een boost kunt geven tijdens de zomermaanden. Lees hier alles over in het artikel over zomermarketing.

Laat je inspireren door deze kerstpakketten trends in 2021 en verras jouw medewerkers met een origineel kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Heb je hulp nodig bij de keuze? Neem dan gerust contact op.

By | 2021-08-26T11:31:24+02:00 19 augustus 2021|