Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Energie besparen en toch warm blijven?

Energie besparen is momenteel het gesprek van de dag. De factoren die hebben geleid tot de energiecrisis dwingen ons om hierover na te denken en actie te ondernemen. Ook de EU reageert en is al flink gestart met energiebesparingscampagnes. Veel bedrijven, maar ook particulieren, volgen en willen of moeten meedoen. Hoe kunnen promotionele artikelen hier een bijdrage aan leveren? Wij vertellen het je in dit artikel. 

Populaire producten voor verwarming

Er zijn ook hele praktische producten waarmee je er als werkgever voor kunt zorgen dat je medewerkers het minder koud hebben, zowel thuis als in het bedrijfspand. Populair zijn producten zoals dekens, hoodies en fleecejacks. Deze kun je naar wens voorzien van je logo of een coole, motiverende slogan. Bedrukte thermosmokken en -flessen zijn geschikt om ervoor te zorgen dat iedereen het van binnenuit ook warm heeft. ‘Heatpads’ met opdruk zijn natuurlijk ook verkrijgbaar om op een snelle manier te zorgen voor extra verwarming van de handen.

Energiebesparing: let op de verlichting

Op het gebied van verlichting zijn er ook veel mogelijkheden om te besparen op energie. Het is bekend dat de traditionele gloeilampen veel meer elektriciteit verbruiken dan halogeenlampen en halogeenlampen verbruiken meer elektriciteit dan ledlampen. Vervang deze lampen waar nodig en zorg ervoor dat de lichten regelbaar zijn op verschillende groepen. Zet bijvoorbeeld het licht uit of plaats een lichtsensor op plaatsen waar niet de hele dag gewerkt wordt. Populaire producten zijn zaklampen die niet op conventionele batterijen werken, maar als dynamo-zaklamp of solarlamp. Zo zijn er ook solarlampen voor de fiets met logo verkrijgbaar. Een duurzaam artikel waarmee je personeel veilig in het donker fietst.

Duurzaamheid in de breedste zin van het woord

Het respecteren van het milieu wordt steeds belangrijker en het is goed om daar bewust van te zijn. Het gaat daarbij niet alleen om het besparen van energie, maar ook om het vermijden van afval en vele andere aspecten die met het milieu te maken hebben. Daarbij is het goed om te weten dat IGO Promo van bijna elk product een duurzame variant heeft. Kies bij voorkeur voor een product met een lange levensduur. Daarnaast is er de keuze uit bepaalde materialen die afbreekbaar, recyclebaar of reeds gerecycled zijn. Meer uitleg hierover vind je in het artikel over duurzame materialen. We hebben ook een speciale collectie producten, de Aware Impact Collection, waarmee je het voorkomen van het verspillen van water steunt. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een bewuste keuze voor het milieu te maken.

Tenslotte willen we nog vermelden dat we ons aanbod niet alleen aanvullen met steeds duurzamere producten, maar zelf ook een steentje bijdragen aan het milieu. We planten namelijk minimaal één boom per ontvangen bestelling. Bekijk ons aanbod en laat je inspireren. Kom je er niet uit, dan helpen we je graag verder.

By | 2023-01-13T10:06:57+01:00 13 januari 2023|