Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Goody bag als optimaal promotiemiddel│promotietassen als goody bag

goody bagEen goody bag is een opkomend fenomeen in de wereld van relatiegeschenken. Wat is een goody bag? Een goody bag is een tasje waarop u uw promotie kunt laten bedrukken. Het tasje zelf kunt u vullen met ‘goodies’ oftewel leuke hebbedingetjes met uw logo of naam. Hiermee promoot u dus op veelzijdige en opvallende wijze uw merk, naam of bedrijf.

Goody bag voor vele doeleinden geschikt

Zo kunt u op iedere willekeurige beurs wel leuke gifts bedenken die u in de bedrukte goody bag kunt doen en kunt geven aan (potentiële) klanten of bezoekers van uw stand. Laat hen kennis maken met uw product. Zo kunt de goodybags vullen met monsters of proefproducten van uw artikelen. Flyers, productinformatie, uw visitekaartje en magazines kunnen ook toegevoegd worden. Zo weet de belangstellende meteen waar en hoe hij u kan bereiken.

Bedrukte goodybag gevuld met bedrukte giveaways

Wilt u naast uw bedrijfsinformatie of eigen product de goodybag aanvullen met een leuke gadget of goedkope giveaway? IGO-POST heeft ontzettend veel goedkope promotieartikelen die u kunt laten bedrukken. Kies voor een promotioneel geschenk dat lang en intensief kan worden gebruikt en u bent maandenlang in beeld voor een relatief klein bedrag.

Gevulde goody bag als kennismaking

Heeft u een nieuwe klant in uw winkel die bij u een product koopt? Feliciteer hem/haar met de aankoop en geef een gevulde goody bag met opdruk mee. De goody bag valt op en de inhoud moet de klant overtuigen nog vaker naar uw winkel terug te keren. Wees creatief en ga op zoek naar leuke relatiegeschenken die niet duur zijn. Bij IGO-POST vindt u er ontzettend veel, u hoeft niet verder te zoeken.

Bedrukken van goody bag en cadeautjes

IGO-POST heeft goody bags in verschillende formaten. De stevige, kunststof promotietas heeft aan beide zijden een transparant venster waarin uw promotie gestoken kan worden en goed zichtbaar is. Het promotiemateriaal waarmee u de tas vult kunt u uitzoeken bij IGO-POST waar het ook voor u bedrukt kan worden. U kunt ook eenvoudig online goody bags bestellen. IGO-POST zorgt er voor dat alles razendsnel bij u wordt afgeleverd.

Denk dus zeker aan het weggeven van een gevulde goody bag als u binnenkort op een beurs staat of uw product eens extra onder de aandacht wilt brengen bij (nieuwe) klanten. U zult zien dat deze manier van promoten een succes is.

By | 2021-02-18T14:25:35+01:00 28 augustus 2012|