Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Heb jij al over je zakelijke goede voornemens nagedacht?  

Heb jij al over je zakelijke goede voornemens nagedacht?  

Het is vrij normaal om aan het begin van het jaar gezonde nieuwe doelen te stellen. We hebben je al verteld hoe jouw merk hiervan kan profiteren in onze vorige blog post.
Het nieuwe jaar is echter ook een perfecte kans om nieuwe zakelijke goede voornemens: je werkprestaties verbeteren, meer verantwoordelijkheden krijgen en – waarom niet? – een welverdiende loonsverhoging krijgen!
Wil jij dat 2019 je beste werkjaar ooit wordt? Hier volgen onze tips om alle doelen te behalen waar je je op hebt ingesteld, en meer!

Begin de dag met energie

Vroeg wakker worden lijkt een trend onder de CEO‘s van de grootste bedrijven wereldwijd; Tim Cook, de CEO van Apple, wordt iedere ochtend om 03:45 wakker; Indra Nooyi, CEO van PepsiCo. staat om 4 uur op; Howard Schultz, Uitvoerend voorzitter van Starbucks, en Jack Dorsey, mede-oprichter en CEO van Twitter, worden wakker rond 5 uur.
De CEO‘s die hun slaap het meest waarderen zijn o.a.:De CEO van Tesla en SpaceX, Elon Musk; en de oprichter en CEO van Amazon, Jeff Bezos: zij staan rond 7 uur op.
Misschien is om 03:45 opstaan net iets te veel van het goede voor je, maar we bevelen je echt aan om je dag energiek te beginnen: luister naar wat muziek vlak nadat je wakker wordt, neem een lekkere douche in de ochtend of drink een bakje koffie op weg naar je werk (4997).
Soms is alles wat je nodig hebt een klein (cafeïnehoudend?) duwtje om je ochtendproductiviteit op gang te krijgen!

Word georganiseerder

Maak er geen rommeltje van. Als je (nog) succesvoller wil worden, is dit een belangrijk doel.
Verbeter je werkprestaties door georganiseerder te worden. Stel weekdoelen voor jezelf, maak aantekeningen tijdens vergaderingen (en geef er gevolg aan) en schrijf je ideeën en gedachten op papier.
Het is ook handig om een to-do list te maken, zodat je niets vergeet. Er is niets erger dan een deadline missen omdat je hem was vergeten.
Je hebt slechts een pen en een notitieblok  nodig om het voor elkaar te krijgen!

Stylo Swan

 

Leer je concentreren

Een te grote werklast is een groot probleem geworden binnen veel werkorganisaties. Leren om je te focussen op de meest belangrijke taken zal je helpen om op een effectievere en succesvollere wijze al je doelen te behalen.
Sociale interactie is essentieel voor het creëren van een goede werkomgeving. Je isoleren om je concentratievermogen te vergroten kan op sommige momenten echter net zo goed werken.
Te veel informatie kan ook een probleem vormen. Aandacht is een beperkt goed, dus je moet zo min mogelijk afleidingen hebben om je tijd en prestaties te optimaliseren.
Vind een goede soundtrack en een mooie koptelefoon ga op in de muziek en je concentratie zal toenemen zonder dat je het door hebt.
Leuk weetje: veel onderzoeken hebben aangetoond dat muziek de productiviteit met 15% vergroot.Het helpt ook om vermoeidheid en negatieve gedachten tegen te gaan.

casque audio

Vergroot je kennis en vaardigheden

Het is nooit te laat om je kennis te vergroten! Als professional heb je vele mogelijkheden om dat voor elkaar te krijgen: je inschrijven voor een nieuwe cursus om een expert in jouw vakgebied te worden, een nieuwe taal leren of vaardigheden verbeteren die nuttig kunnen zijn, zoals communicatieve en sociale vaardigheden.
Heb je geen tijd om naar fysieke lessen te gaan? Geen probleem! Tegenwoordig zijn er honderden online cursussen die je helpen om je werk met je studie te combineren.

Bonustip: meld je aan voor de IGO-nieuwsbrief!

Nog een goede manier om je kennis te vergroten is door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Wij garanderen je dat je na een paar maanden van alles weet over de manier waarop promotionele artikelen en relatiegeschenken je kunnen helpen om je merk te promoten!

By | 2021-02-18T11:17:38+01:00 14 januari 2019|