Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Het geven van relatiegeschenken; een internationale geste

GlobalisatieGlobalisering. Wat is dat precies? Zonder hier al te diep op in te gaan kan gezegd worden dat globalisering een proces is tussen mensen, bedrijven, regeringen en culturen. Een proces gedreven door communicatie- en informatietechnologie en door investeringen en internationale handel.

De wereld in één hand

Simpel gezegd: de wereld wordt kleiner. Globalisering bevordert mobiliteit. Met een vliegtuig zijn we zo aan de andere kant van de wereld. Op alle mogelijke manieren zijn contacten te onderhouden, via de computer kunt u met bijna iedereen communiceren. Internet speelt hierbij een belangrijke rol. Het voeren van video conferences is in bedrijven al de normaalste zaak van de wereld.

Bedrijven gaan ook makkelijker investeren over de grenzen van het eigen land. Veel bedrijven hebben vestigingen en fabrieken over de hele wereld. Veel producten van allerlei merken zijn over de hele wereld te koop. Ook IGO-POST is een internationaal bedrijf met vestigingen  in vele landen van Europa.

Culturele uitwisseling is een wezenlijk aspect van globalisering. Niet-westerse culturen komen in alle vormen terug in de westerse wereld. De westerse cultuur is ook terug te vinden in alle uithoeken van de wereld. Denk hierbij aan mode, muziek en voedsel.

Een bedankje en blijk van waardering voor internationale relaties

Heeft u ook contacten in het buitenland? Buitenlandse relaties die belangrijk zijn voor u? Klanten waar u regelmatig contact mee hebt? Dan is het wellicht de moeite waard om hen te verrassen met een mooi, internationaal relatiegeschenk.  Juist in de decembermaand is het ‘wij-gevoel’ sterk. Over bijna de hele wereld worden kerstbomen geplaatst, over bijna de hele wereld wordt naar de feestdagen toegeleefd. Bij klanten waar de feestelijkheden van december niet aan de orde zijn, kunt u met het cadeau linken naar waardering en globalisering.

Verspreid uw naam wereldwijd met een symbolisch relatiegeschenk

Feestelijke gelegenheden geven een gevoel van saamhorigheid. Om dit te benadrukken kunt u uw buitenlandse klanten en relaties een mooi geschenk geven, een geschenk dat de globalisering symboliseert. IGO-POST heeft een prachtig geschenk dat hier naadloos bij aansluit. Een chique presse-papier in de vorm van een glazen globe op een glazen voet waarop wij uw naam haarscherp voor u graveren. Uitgeslepen meridianen en matglazen continenten zijn duidelijk zichtbaar. De wereld in een chique geschenkdoos met satijnen inlage. Een tijdloos, internationaal geschenk waarmee u wereldwijd een gebaar van waardering geeft. Beleef ‘The Experience of Giving!’.

By | 2021-02-18T14:24:55+01:00 19 december 2012|