Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Hoe agendeert uw klant zijn afspraken?

Agenda’s en kalenders met logo: 24/7 effectief promoten

U zou het misschien niet denken, maar de traditionele, papieren agenda’s en kalenders zijn nog altijd razend populair. De verkoopcijfers blijven jaar na jaar onverwacht hoog. De traditionele agenda is nog lang niet verdrongen door de digitale agenda. Hoe agendeert u uw afspraken? Hebt u de overstap gemaakt naar de digitale agenda op uw smartphone of laptop of houdt u het bij de traditionele bladeragenda?

Traditionele bladeragenda’s en wandkalenders nog altijd favoriete geheugensteuntjes 

Vlug noteren van een afspraak, snel bladeren en direct een overzicht hebben… veel van uw klanten en medewerkers vinden het prettig. Zij vinden het maar lastig om te praten door de smartphone en tegelijk de digitale agenda te moeten checken voor een afspraak. Dit leidt bij velen tot frustratie en onzekerheid. “Ehm… op luidspreker zetten? Wat moet ik doen dan? Ja…ehm…wacht even…nee, wacht, het werkt niet… ik bel u zo wel even terug.” En dan hebben we het nog niet over de paniek die uitbreekt als de smartphone defect of gestolen is.

 

24/7 promoten met agenda’s en kalenders: succes verzekerd!

Hoe gaat uw doelgroep om met agenderen? Veel van uw medewerkers, klanten en prospects maken gebruik van de digitale agenda. Gedeelde digitale agenda’s hebben zo hun voordelen. Het gebruiken van digitale devices wordt immers steeds vanzelfsprekender. U kunt gemakkelijk in elkaars agenda kijken, anderen uitnodigen voor een meeting en afspraken vastleggen.

Of is er juist behoefte aan een traditionele bladeragenda? In dat geval dan zou het een gemiste kans zijn om dit jaar geen agenda’s of kalenders met uw logo uit te delen. Met een bedrukte agenda of bedrukte kalender pakt u gegarandeerd de aandacht, meerdere momenten per dag, 365 dagen per jaar! Dit is echt zo’n promotie waarvan u zeker weet dat succes verzekerd is.

Geeft u elk jaar een agenda of kalender? Dan wordt er op u gerekend!

Geeft u jaarlijks agenda’s en kalenders aan medewerkers en klanten? Dan gaan ze er van uit dat ze er ook dit jaar weer een ontvangen. Stel hen niet teleur en bestel tijdig agenda’s en kalenders. Uw klanten en medewerkers vinden het erg prettig om de agenda van 2018 al vroeg in het najaar binnen handbereik te hebben. Afspraken voor het nieuwe jaar worden immers vanaf oktober al volop gemaakt. Dus wees er zeker van dat jouw agenda als eerste ontvangen én gebruikt wordt.

By | 2021-02-18T14:04:57+01:00 8 mei 2017|