Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Kerstpakketten 2023: de veelgestelde vragen op een rij

Het is nooit te vroeg om alvast na te denken over de manier waarop jij medewerkers aan het einde van dit jaar gaat verrassen. Op die manier laat je niet alleen je waardering blijken, maar motiveer je ze ook om zich volgend jaar weer volop in te zetten. En natuurlijk kun je ook je klanten en relaties bedanken voor de prettige samenwerking. Maar wat zijn eigenlijk de kerstpakketten trends in 2023? En wanneer kun je het beste kerstpakketten bestellen? IGO Promo is specialist als het gaat om kerstpakketten en helpt je graag met een antwoord op een aantal veelgestelde vragen over kerstpakketten.

Wat is de oorsprong van het kerstpakket?

Eerst even terug naar de oorsprong, waar komt het kerstpakket eigenlijk vandaan? In het begin van de 19e eeuw werd het kerstpakket in het leven geroepen voor het bedanken van de lokale boeren en hun gezinnen. Op hun beurt kregen de knechten van de boeren ook een voedselpakket mee naar huis als bedankje voor hun inzet. En zo ontstond een jaarlijkse traditie!

Waarom een kerstpakket geven?

Waarom is een kerstpakket geven zo’n goed idee? Iedereen weet natuurlijk hoe leuk het is om een verrassing te krijgen. Dit jaar is een bijzonder jaar en dat zorgt voor een extra reden om je waardering te laten blijken aan werknemers voor de inzet in het afgelopen jaar. Een bedankje wordt niet alleen gewaardeerd, maar zorgt ook voor een stukje extra motivatie om er het komende jaar weer tegenaan te gaan. We geven meer slimme tips in het artikel over het motiveren van je medewerkers.

Wat zijn de meest populaire kerstpakketten in 2023?

Jij wilt natuurlijk ook dat de ontvangers dit jaar weer blij zullen zijn met het kerstpakket. En daarom is het goed om te kijken naar de beste ideeën voor kerstpakketten van 2023. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koffiepakket, om zo een koffiehoek in je huis te creëren. Met verschillende soorten bonen, melk of smaken siroop. En hetzelfde geldt voor cocktails en mocktails. Maar gezelligheid is ook belangrijker dan ooit, dus de knusse, winterse kerstpakketten zijn ook heel populair in 2023. Lees voor nog meer inspiratie het artikel over de kerstpakketten trends in 2023.  

Wat zijn de mogelijkheden voor een kerstpakket?

In ons online assortiment vind je een ruime keuze aan kant-en-klare kerstpakketten. Pakketten met originele, praktische en lekkere cadeaus voor iedereen. Je kunt de kerstpakketten ook in een showroom bekijken, waar je ook zelf een pakket kunt samenstellen. Wil je je kerstcadeau personaliseren? Kies dan voor een van onze eindejaarsgeschenken en laat deze bedrukken met jouw logo. Van een praktische koeltas tot een luxe thermosbeker: in ons assortiment vind je heel veel leuke eindejaarsgeschenken die wij kunnen bedrukken.

Hoe populair is een traditioneel kerstpakket?

Veel bedrijven zijn op zoek naar hele originele ideeën voor een kerstpakket, maar het traditionele kerstpakket met een cadeau en lekkere hapjes en drankjes is nog steeds heel populair. En als het gaat om traditionele kerstpakketten, is er ook volop keuze als het gaat om de inhoud. Dus ook daarin kun je variëren. Misschien kun je een poll houden onder de medewerkers wat zij het liefste zouden willen, een traditioneel kerstpakket of iets anders? Dan weet je zeker dat ze tevreden zijn!

Is een kerstpakket belastingvrij?

Ja, een kerstpakket kun je belastingvrij schenken. Een kerstpakket valt namelijk onder de werkkostenregeling (WKR), die inhoudt dat maximaal 1,2% van het totale fiscale loon besteedbaar is aan onbelaste vergoedingen en giften aan de werknemers. Dat maakt het ook extra interessant voor werkgevers om een kerstpakket te geven.

Kunnen jullie helpen met een kerstpakket idee?

Natuurlijk! IGO Promo staat bekend om de persoonlijke service. Onze ervaren medewerkers helpen jou heel graag om het beste kerstpakket idee te bedenken voor het verrassen van de medewerkers, klanten en/of relaties. Samen kijken we naar jouw wensen en de kerstpakket ideeën die daar het beste bij passen. Neem contact op en we helpen je graag met een persoonlijk advies.

IGO Promo staat bekend om de persoonlijke service. Onze ervaren medewerkers helpen jou heel graag om het beste kerstpakket idee te bedenken voor het verrassen van de medewerkers, klanten en/of relaties.

Wanneer kerstpakketten bestellen?

Vraag je je af wanneer je je kerstpakketten kunt bestellen? Dat kan nu al! Corporates gaan vaak in mei of juni al op zoek naar een kerstpakket, kleinere ondernemingen meestal in oktober of november. Houd er wel rekening mee dat bepaalde kerstpakketten uitverkocht kunnen raken. Daarom is het nooit te vroeg om ze nu alvast te bestellen.

Wanneer geef ik een kerstpakket?

Wat is nu het juiste moment om het kerstpakket te geven? Denk daar vooraf goed over na. Kijk op de kalender of er een passend moment te vinden is om bijvoorbeeld een feestje op kantoor, een kerstborrel of een kerstuitje te organiseren. Denk aan de laatste vrijdagmiddag voor de kerstvakantie. Of laat je medewerkers niet te lang wachten en verras ze al een week eerder!

Hebben jullie ook zomerpakketten?

Jazeker! Verras jouw medewerkers, klanten of relaties met een leuk zomerpakket. Denk bijvoorbeeld aan een picknickpakket, een BBQ-pakket of een tapaspakket. Een pakket om lekkers zomers te genieten! Ontdek de mogelijkheden voor een zomerpakket bij IGO Promo. Of stel zelf een leuk zomerpakket samen. Laat een aantal leuke, zomerse producten bedrukken en je verrast niet alleen de ontvangers, maar zorgt ook nog eens voor extra branding. Lees voor meer tips het artikel met tips om je merk deze zomer een boost te geven

Heb jij nog een vraag over het bestellen van kerstpakketten? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag om jouw klanten en/of medewerkers dit jaar te verrassen met het allerleukste kerstpakket!

By | 2023-08-15T12:41:19+02:00 7 augustus 2023|