Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Maak je opendag tot een succes!

Het hele jaar door worden er ‘Opendeurdagen’, georganiseerd. Scholen en opleidingen informeren mogelijk toekomstige studenten, de autobranche laat maar al te graag de nieuwste modellen auto’s zien en de zorgsector gunt bezoekers een kijkje achter de schermen. Opendeurdagen worden steeds drukker bezocht en nemen toe in populariteit. In de laatste 10 tot 15 jaar is er een opvallende stijging waar te nemen in het bezoekersaantal. Een duidelijk signaal waar je iets mee kunt doen.

Handige tips voor het organiseren van een opendeurdag

Ook voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging kan een opendeurdag waardevol zijn. Het is een prima gelegenheid om je relatie, klant of potentiële klant beter te leren kennen en andersom. Het organiseren van een opendeurdag heeft nogal wat voeten in de aarde. Waar moet je beginnen? Wie nodig je uit? Welke voorbereidingen moet je treffen? We hebben het voor jou op een rijtje gezet. In deze overzichtelijke presentatie vind je alle do’s & don’ts. Tips die kunnen bijdragen om jouw opendeurdag tot een succes te maken.

Wil je meer weten over het Organiseren van Opendeurdagen en ben je geïnteresseerd in uitgebreidere informatie? Ga dan naar het blog op onze site en typ in de zoekbalk: tips opendeurdag

By | 2021-02-18T14:06:28+01:00 31 maart 2015|