Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Maak werk van een sterk merk met Agenda’s en Kalenders

Branding wordt steeds belangrijker voor jouw bedrijf. Op iedere markt is te zien dat de concurrentie toeneemt. Daardoor krijgen jouw klanten steeds meer keuzes waar ze hun aankopen kunnen doen. Natuurlijk wil je jouw klanten blijven binden en ervoor zorgen dat ze hun volgende aankoop weer bij jou gaan doen. Branding helpt jouw bedrijf hierbij! Zorg ervoor dat jouw klanten steeds opnieuw in aanraking komen met jouw merk en doe dit op een manier die bij jouw organisatie past. Zorg er vooral voor dat jouw verhaal op een consistente manier bij je klant terecht komt zodat er herkenning op treedt. Dit doe je door een product en ontwerp te kiezen wat past bij jouw bedrijf. Doe je dit goed, dan blijft jouw merk Top of Mind bij jouw klanten!

Om je hierbij te helpen lichten we in deze blog een promotioneel product uit wat voor ieder bedrijf een aanvulling kan zijn op zijn branding strategie: Agenda’s en Kalenders! Agenda’s en kalenders zijn een goedkoop relatiegeschenk welke je volledig kunt personaliseren en bedrukken in verschillende soorten en maten. Het product wordt veelvuldig gebruikt en keert iedere dag terug op het bureau van jouw klant. Je kunt ze ook uitdelen aan je medewerkers als een bedankje. Een bijkomend voordeel is dan dat jouw medewerkers de agenda overal mee naar toe zullen nemen. Zodat in iedere vergaderruimte jouw merk aanwezig is!  

Om je een stapje in de goede weg te helpen hebben we hier wat tips voor je op een rijtje gezet om jouw Agenda’s en Kalenders te laten slagen!

Tip 1: Laat meer zien dan alleen jouw logo!

Laat de door jou gekozen agenda’s of kalenders volledig aansluiten bij jouw merkverhaal door meer te laten zien dan alleen jouw logo. Zorg ervoor dat de hele agenda bijdraagt aan jouw merkverhaal door niet alleen jouw logo erop te bedrukken maar verder te gaan dan dat. Zo moet je ervoor zorgen dat ook de kleuren van de agenda of kalender passen bij jouw huisstijl en dat er naast je logo meer op de kalender staat wat jouw merk ondersteunt. Denk bijvoorbeeld aan een pakkende slogan, een succeswens of een illustratie van iets wat met jouw organisatie te maken heeft. Heb je een bijvoorbeeld een bedrijf wat exclusieve reizen aanbied? In deze situatie zou een kalender van duurzame materialen met bedrukking van bijvoorbeeld een landschap samen met een motiverende slogan veel beter zijn. Natuurlijk wil je je logo hierin verwerken, maar doe dit dan subtiel.  

Tip 2: Agenda’s en Kalenders worden niet alleen door de mensen gezien naar wie je ze toestuurt.

Agenda’s en kalenders worden natuurlijk ontvangen en gebruikt door jou relatie. Toch zijn dit niet de enige personen die jouw relatiegeschenk zullen zien. Vaak belanden deze producten op kantoor of in een winkel. Waardoor meerdere personen jouw unieke product zullen zien. Als je jouw agenda’s uitdeelt aan je eigen medewerkers dan zullen ze in vele vergaderingen te zien zijn en meegaan op klant bezoeken. Ben je hier bewust van en zorg dat er duidelijk en snel te zien is wie jij als bedrijf bent, wat je doet en waar je voor staat. Bonustip: Je kunt je agenda’s of kalenders fotograferen en delen op jouw sociale media kalen voor nog meer zichtbaarheid! Je huidige of toekomstige klanten welke misschien helemaal geen agenda of kalender ontvangen hebben kun je dan toch nog bereiken via een mooie post!

Tip 3: Ga out-of-the-box

Het is van belang origineel te zijn om bij jouw doelgroep een goede indruk achter te laten. Je kunt dit op veel verschillende manieren bereiken, ga bijvoorbeeld voor een figuurlijke link met jouw business. Denk bijvoorbeeld aan een zonnestudio welke kalenders uitstuurt en haar klanten een stralend 2021 wenst of een hoveniersbedrijf welke een agenda laat drukken waarop de voorkant van de agenda een jonge boom weergeeft en de achterkant een volgroeide boom laat zien, ondersteunt door de een slogan als: Ook in 2021 groeien wij door!

Bestel jouw promotionele agenda’s en kalenders nu op IGO-Promo.be! Mocht je nog vragen, opmerkingen of gewoon wat inspiratie nodig hebben dan kun je altijd vrijblijvend contact op nemen met onze relatiegeschenken experts.

De bedrijven die wij ieder jaar laten groeien

Ieder jaar helpen wij veel bedrijven met het ondersteunen van campagnes. Bekijk wat wij met promotionele agenda’s doen voor Nederlandse Opeldealers en laat je inspireren!

By | 2021-05-26T09:08:57+02:00 28 april 2020|