Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Milieubewust promoten met het oog op een groene toekomst

96132844Het klimaat verandert. We worden er regelmatig aan herinnerd dat het niet goed gaat met het klimaat en dat we er samen iets aan moeten doen. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk. De wereldleiders komen regelmatig bij elkaar, maar het blijkt moeilijk om het met elkaar eens te worden. Op 16 februari 2005 werd de Kyoto overeenkomst getekend. De bedoeling van het Kyoto protocol is om de uitstoot van broeikasgassen, die leiden tot klimaatverandering, wereldwijd te verminderen. Ook u en ik kunnen een bijdrage leveren. Natuurlijk…het is maar een druppel op een gloeiende plaat, maar alle beetjes helpen en het gaat vooral om de bewustwording, een mentaliteitsverandering. Bewust omgaan met energie moet een automatisme worden dat als vanzelfsprekend overdragen wordt aan de volgende generatie.

Wat kunnen wij doen?

Het zit in kleine dingen. We kennen ze allemaal. Laat de auto wat vaker staan en neem de fiets, goed voor je lichaam, het milieu én je portemonnee. Zet de verwarming een graad lager, trek een dikkere trui aan. Maak gebruik van energiezuinige lampen en batterijen die oplaadbaar zijn met zonne-energie. Ook worden er gezamenlijke acties en evenementen georganiseerd. Zo roept het Wereld Natuur Fonds wereldwijd op om mee te doen met acties zoals het bekende Earth Hour, een evenement waarbij burgers en bedrijven gevraagd wordt om een uur lang geen gebruik te maken van verlichting en elektronische apparaten. Dit jaar is Earth Hour op zaterdag 29 maart vanaf 20.30 uur.

Milieuvriendelijke relatiegeschenken en promotieartikelen

Promoot u regelmatig uw bedrijf? Dan kunt u met uw promotie uitdragen dat u milieubewust bent. Ook kunt u prima inspelen op evenementen als Earth Hour. Bij IGO-POST vindt u tal van milieuvriendelijke, ecologisch verantwoorde en duurzame artikelen. Uw ‘groene’ boodschap blijft optimaal en lang in beeld op T-shirts van organisch katoen, gerecyclede pennen, door zonne-energie oplaadbare artikelen, een milieuvriendelijke artikelen. Neem een kijkje bij onze Eco artikelen en kies bewust. Zo werkt ook u mee aan een groene toekomst.

By | 2021-02-18T14:08:33+01:00 13 februari 2014|