Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Moedig een gezonde leefstijl aan terwijl je je merk promoot 🍃

Goede marketingcampagnes kunnen een grote impact hebben op de manier waarop je merk gezien wordt. Als ze tenminste goed uitgevoerd worden.
Hoewel er geen geheime formule voor bestaat, zijn er een paar factoren die je kunnen helpen dit doel te bereiken. Je merk associëren met gezonde gewoonten is daar één van.

Een frisse nieuwe start! 🎊
Nieuw jaar, nieuwe voornemens!
Veel mensen beginnen het nieuwe met goede voornemens; naar de sportschool gaan, vaker gaan hardlopen, meer water drinken, etc. Moedig je klanten, leveranciers en werknemers aan om hun sportieve doelen te behalen met promotieproducten. Laat je merk zien als een vriendelijke partner, die om ze geeft en die ze zelfs over de moeilijkste uitdagingen heen wil helpen.
Geef ze nuttige artikelen die ze nodig gaan hebben bij het behalen van hun doelen: een bedrukte sporttas voor sportschoolliefhebbers, een setje oordopjes voor hardlopers. Zorg ervoor dat je logo erop gedrukt wordt en zichtbaar is, zodat ze overal aan je merk worden herinnerd! En natuurlijk zijn gepersonaliseerde sportwaterflessen ook een must!  Help ze herinneren om te blijven drinken, zeker na lange trainingssessies!  De voordelen van water drinken zijn onder andere: gewichtsbeheersing, de energie op peil houden, depressies voorkomen en een gezondere huid.

Team-up! 💪
In vorm raken na de feestdagen kan lastig zijn, zeker als je het alleen doet. Moedig teamactiviteiten aan om fitnessoefeningen veel leuker te maken. Bovendien: hoe meer mensen meedoen, hoe groter het bereik van je merkpromotie. “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!”.
Promotiekleding is ideaal voor alle gevallen. Of je nu buitensportactiviteiten promoot, zoals hardlopen, wandelen of zeilen of binnenactiviteiten, zoals naar de sportschool gaan; er zal altijd een bedrukt kledingstuk zijn dat voldoet aan de behoeften van je klanten, leveranciers of werknemers.
Bonustip! Bedrijfssportteams zijn geweldig voor teambuilding. Roep je collega’s bijeen, doe mee aan een bedrijfscompetitie en laat jullie rivalen zien wie het best is. Zorg wel dat je goede gepersonaliseerde sportkleding draagt, zodat iedereen je winnende merk zal herkennen!

Blijf gezond, ook thuis 🥦
Je sportprestaties zijn (bijna) niets waard, als je niet op je voeding let. Wij hoeven geen voedingsdeskundigen te zijn om dat te weten – en jij ook niet!
Daarom is tip nummer 3: moedig ook gezonde gewoonten in de keuken aan. Kookspullen, zoals messensets en snijplanken, vormen perfecte relatiegeschenken. Geef ze aan klanten, leveranciers en werknemers als blijk van waardering en laat zien dat je om ze geeft!
Thuis koken heeft meerdere voordelen: het helpt je gezonder eten, vermindert de calorie-inname en bespaart geld, vergroot je zelfvertrouwen (als je weet te koken zonder de keuken af te branden, tenminste!) en het is een goede manier om te ontspannen.

Meer dan alleen bewustzijn vergroten ✨
Promotieproducten en relatiegeschenken zijn geweldige marketingtools om het bewustzijn te vergroten. Zorg voor een positieve impact door je merk te associëren met gezonde gewoonten, zoals fitnessdoelen, teamsportactiviteiten en thuis koken. Je verbetert de manier waarop je merk gezien en, nog belangrijker, helpt je klanten, leveranciers en werknemers hun goede voornemens te behalen en een gezonder leven te leiden! Bekijk ons hele assortiment hier.

By | 2021-02-18T11:18:13+01:00 8 januari 2019|