Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Originele brievenbus cadeaus voor jouw medewerkers

Nu veel medewerkers thuis aan het werk zijn is het extra leuk om te laten weten dat je ze waardeert. Het is belangrijk dat je als onderneming laat zien dat je aan ze denkt. En hoe kun je dat beter doen dan door het sturen van een gepersonaliseerd brievenbuspakket! IGO Promo heeft alles in huis om jouw medewerkers een gezellige avond te bezorgen. Haal de bioscoop in huis met een compleet filmpakket. Of verras je medewerkers met overheerlijke brownies. Gebruik deze kans om jouw werknemers te bedanken voor hun inzet en stimuleer ze om samen deze tijd positief door te brengen! Lees dit artikel voor nog meer tips voor een leuk brievenbus cadeau.

brievenbus cadeau

Waarom een cadeau door de brievenbus?

Tegenwoordig is het extra belangrijk om aandacht te geven aan de medewerkerstevredenheid wanneer je personeel veel vanuit huis werkt. Eerder gaven wij al veel tips over hoe je je medewerkers tevreden houdt tijdens corona. Dit doe je onder andere door een leuk relatiegeschenk te sturen waardoor ze weten dat jij ze waardeert. Een brievenbus pakket is hiervoor het perfecte geschenk! De reden hiervoor is dat je een cadeau door de brievenbus direct naar de ontvangers kunt versturen. Het is dus niet nodig om ze eerst op kantoor te laten bezorgen. En het leukste is; de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Het pakketje valt gewoon door de brievenbus. Hoe leuk is het om zo’n pakketje te ontvangen? Zo worden ze verrast bij thuiskomst!

Een zoete verrassing via de post

Je kunt natuurlijk de verjaardag van een collega vieren door een kaartje te sturen. Of een succes vieren door een mail naar iedereen te versturen. Hoe leuk is het als je een gepersonaliseerd brievenbus cadeau naar de ontvanger(s) stuurt? En deze ook nog eens kunt opeten? Hartstikke leuk natuurlijk! Dankzij meer dan 75 jaar ervaring is er één ding wat wij zeker weten; de ontvanger is altijd blij met een heerlijk tussendoortje. Kies jij voor brownie met karamel afgetopt met merengue, onze ambachtelijke boterkoek of heerlijke gevulde speculaas? Welke lekkernij je ook kiest, ze zijn allemaal bereid door vakkundige bakkers. Vergeet je medewerkers niet te bedanken met een chocoladeletter of kerstboom tijdens de feestdagen. Deze stuur je gemakkelijk op via de post.

brownies

Een duurzaam brievenbusgeschenk

Ben je op zoek naar een geschenk waardoor je lang zichtbaar blijft bij jouw relaties en medewerkers? Geef een natuurlijke beleving cadeau! Een kraftdoosje met kruiden is hiervoor het ideale geschenk. Allereerst omdat het een milieuvriendelijk geschenk is en daarbij kan de ontvanger nog lang genieten van het cadeau zelf. Kies voor zonnebloemzaadjes voor in de tuin, kruiden voor in de gerechten of groenten die ze later zelf kunnen eten. Je kunt ook een wenskaart met groeipapier sturen. Hierbij zijn de zaadjes al in het papier verwerkt. Laat je persoonlijke boodschap achter, verstuur het naar jouw klanten, deze kunnen vervolgens de zaadjes laten groeien in hun eigen tuin. Ontdek de mogelijkheden om gepersonaliseerde tuinartikelen te bedrukken met jouw logo.

Het coronapakket

Je kunt er ook voor kiezen om jouw eigen coronapakket samen te stellen. Zo geef je een persoonlijk geschenk weg met functionele artikelen. Zo kies je promotionele producten die door de ontvanger nog lang gebruikt zullen worden. Bedenk bij het maken van je keuze wat goed past bij jouw onderneming en wat je wilt overdragen als boodschap naar de ontvangers. Het weggeven van een geschenk is namelijk belangrijk voor de branding van jouw onderneming. Eerder gaven we al waardevolle tips voor de rebranding van jouw onderneming. En het weggeven van een brievenbus cadeau hoort daar zeker bij! 

Heb je hier hulp bij nodig? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het verzenden van een brievenbus cadeau? Wij helpen je graag verder om jouw onderneming onder de aandacht te brengen!

By | 2021-12-01T13:19:40+01:00 22 november 2021|