Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Promoot een festival│promoot uw merk op een festival

MenigteBij het organiseren van een festival komt ontzettend veel kijken. Er moeten artiesten geboekt worden, er moet voor licht en geluid gezorgd worden, de veiligheid moet in acht genomen worden, er moeten kaarten verkocht worden, het podium moet opgebouwd worden….ga zo nog maar even door. Ook festivalpromotie staat beslist bovenaan uw to do list.

Reclame maken voor uw festival

U kunt ervoor kiezen uw festival bekendheid te geven via advertenties in bladen, op radio, tv en bill boards. Maar u kunt ook kiezen voor reclame maken via promotieartikelen. Kies een leuk relatiegeschenk en laat dat bedrukken met het logo van uw festival en de website. Verspreid deze promotieartikelen en u zult zien dat uw website aanzienlijk vaker bezocht gaat worden. Mond-op-mondreclame en social media doet de rest voor u.

Promoten onder festivalbezoekers

Bij een festival staan dikwijls vele stands voorzien van bedrukte merchandise. Veel van deze merchandise kunt u hier bestellen. Natuurlijk wilt u uw festival promoten. Daarnaast wilt u een mooie herinnering aanbieden aan de bezoekers. Daarom kunt u reclameartikelen laten bedrukken met de naam van het festival en uw logo. IGO-POST heeft meer dan 1.100 promotionele artikelen die bedrukt kunnen worden. Van goedkope relatiegeschenken en goedkope gadgets tot promotiekleding en multimedia artikelen. Ook voor de bedrukking van deze artikelen zorgt IGO-POST, en dat is wel zo gemakkelijk.

Behoefte van festivalbezoeker garandeert promotie

U kunt direct inspelen op de behoefte van de festivalganger met de juiste promotionele artikelen. Zo zal tijdens een outdoor festival een goedkope regenponcho gretig aftrek vinden als het dreigt te gaan regenen. Ook de goedkope paraplu TransEvent is zeer geschikt voor het publiek. De naam zegt het al; een paraplu met een transparant scherm. Het evenement kan toch op de voet gevolgd worden door de gebruiker en de omstanders. Bidons of drinkflessen zijn altijd gewild. De goedkope drinkfles die opgevouwen kan worden kan zomaar een ware hit zijn. Natuurlijk mag een opdruk van de naam van het festival niet ontbreken op deze merchandise.

Promoot uw bedrijfsnaam naast de naam van het festival

Naast de organisatoren die hun festival willen promoten, zijn er natuurlijk ook bedrijven die hun naam op het festival willen promoten. Wilt u uw bedrijf of merk promoten op een festival? Dan is het zeker de moeite waard om te gaan praten met de organisatoren van het festival. U kunt hen voorstellen om naast de naam van het festival ook de naam van uw merk of bedrijf te laten bedrukken op merchandise of promotiekleding van bijvoorbeeld de crew. Wellicht kunt u bijdragen in de kosten en op die manier bijdragen als sponsor van het evenement. U bent dan zeker prominent aanwezig op het drukbezochte festival. Promoten op een festival wordt zo wel heel aantrekkelijk.

By | 2021-02-18T14:26:12+01:00 22 augustus 2012|