Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

De SeatZac; Chill wherever!

De bedrukte SeatZac is momenteel helemaal hot, trendy en modern in de Benelux. Hij is het perfecte relax relatiegeschenk waarmee je overal goed kunt chillen, ontspannen en zitten. Je zakelijke relaties kunnen vanaf nu in hun luie stoel neerploffen waar ze maar willen: in het park, bij het zwembad, op een festival en in de tuin.

Bij IGO kun je de populaire SeatZac gemakkelijk laten bedrukken met jouw logo. Hij is al te bestellen vanaf 16 stuks en we bedrukken deze graag met jouw logo in 1 kleur of zelfs full color. Wij drukken uw logo altijd aan de zijkant zodat deze goed opvalt tijdens het gebruik. Wij kunnen jouw logo ook op de draagtas drukken!
Ben je benieuwd hoe jouw SeatZac eruit komt te zien? Vraag dan hier vrijblijvend een digitale drukproef aan. Het product eerst testen of beoordelen? Vraag hier een sample aan.

Design

Verras jouw klanten, medewerkers of leveranciers met deze trendy gift! De SeatZac is gemaakt van parachutezijde, een ijzersterk en ultralicht ripstop polyester. Deze hoge kwaliteit polyester zorgt ervoor dat de SeatZac zeer lang meegaat.

Belangrijkste productkenmerken:

  • Afmeting (bxhxd): 130x53x70 cm
  • Materiaal: Waterdicht polyester
  • Geschikt voor een gewicht tot 120 kg
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • In diverse moderne kleuren

Opzetten

De SeatZac is zo gemaakt dat je hem niet hoeft op te pompen. Pompen is natuurlijk niet chill. Je vult hem eenvoudig en snel! Binnen enkele seconden heb je hem in 5 simpele stappen gevuld met 400 liter lucht:

  1. Schud de SeatZac eerst goed uit.
  2. Een SeatZac bestaat uit twee aparte luchtzakken. Vul eerst één zak door met de opening naar lucht te ‘happen’.
  3. Sluit de opening steeds zo snel mogelijk zodat de lucht niet ontsnapt.
  4. Vul, als de eerste zak goed vol zit met lucht, de tweede zak op dezelfde manier.
  5. Rol het uitende van de Seatzac minimaal 4x op en klik de sluiting dicht om het optimale zitcomfort te beleven.

Na gebruik kunt je de lucht gemakkelijk uit de SeatZac laten lopen en weer opvouwen, opgevouwen is ie niet groter dan de zaterdagkrant. De opgevouwen SeatZac is makkelijk mee te nemen in de bijgeleverde draagtas. Deze draagtas is ook te bedrukken met jouw logo!

Bekijk deze leuke korte instructievideo (half minuutje):

By | 2021-02-18T11:25:24+01:00 23 oktober 2018|