Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Sirius waterfles – Product van de maand-review (5226)

Gepersonaliseerde waterflessen zijn geweldige promotieproducten; je kan ze zowel binnen (in een kantooromgeving) als buiten gebruiken; tijdens het werk, thuis of in de sportschool. Het is een product voor alle doelgroepen en leeftijden!
Bedrukte waterflessen hebben veel voordelen:

 • Ze promoten je merk
 • Ze helpen de planeet door afval te verminderen.  Plastic waterflesjes zijn namelijk een belangrijke milieuvervuiler,  het gebruik van plastic waterflesjes is met een herbruikbare waterfles niet meer nodig!
 • Ze moedigen je ontvangers aan om gehydrateerd te blijven.

Daarnaast zijn ze (normaal gesproken) betaalbaar, wat – laten we eerlijk zijn – altijd een pluspunt is.
Echter zijn niet alle waterflessen hetzelfde. Er zijn tientallen verschillende modellen en merken. Waarom is de Sirius waterfles beter dan andere opties? Hier volgen onze belangrijkste redenen:

Sirius waterfles: een gezonde keuze 🍃

Sirius is gemaakt van een helder, stevig en duurzaam plastic.  Maar nog belangrijker: er zit geen BPA in!  BPA (staat voor Bisphenol-A) is een chemische stof die wordt gebruikt om herbruikbare plastic producten te produceren. Het kan in alledaagse dingen zitten zoals waterflessen en het is bewezen dat BPA schadelijk is voor de gezondheid. BPA-vrije waterflessen, zoals de Sirius waterfles, nemen alle risico‘s weg die voortkomen uit het innemen van deze gevaarlijke chemische stof. We willen niet te dramatisch doen, maar het is altijd belangrijk om over gezondheid na te denken, zelfs wanneer je promotionele artikelen koopt!
Dat hij BPA-vrij is, is echter niet het enige gezondheidsvoordeel dat Sirius oplevert. Door dit product aan je werknemers, klanten, partners of leveranciers te geven, moedig je ze aan om meer water te drinken en zo hun lichaam gehydrateerd en gezond te houden!

Wist je dat:
De WGO (Wereldgezondheidsorganisatie) raadt aan om minstens twee liter water per dag te drinken (ofwel drie Sirius flessen!).  De voordelen van water drinken zijn onder andere:  gewichtsbeheersing, je energie op peil houden, depressies voorkomen en een gezondere huid!

dropped water in clear drinking glass

 

Een veelzijdig promotieproduct voor alle doelgroepen! ❤️💙💚💛🧡💜🖤

Dankzij zijn stevige Tritan-plastic, is de Sirius waterfles perfect voor zowel binnen- als buitenactiviteiten; voor het kantoor, de sportschool of dagelijks gebruik thuis.
Sirius heeft de perfecte inhoud (650 ml) en is gemakkelijk mee te nemen dankzij zijn praktische schroefdop met draaghandvat. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over lekkend water: hij is lekvrij!
Sirius blinkt echter nog het meest uit in zijn bedrukkingsmogelijkheden. Hij is verkrijgbaar in 10 kleuren en je kan je logo erop afdrukken (op de voor- of achterkant) met de zeefdruktechniek;
de beste techniek voor plastic waterflessen. De resultaten zullen de meest exclusieve kopers tevreden stellen en zal je merk er geweldig uit doen zien!

 

 

Hoogtepunten:

Het is moeilijk om een andere gepersonaliseerde waterfles te bedenken die meer aanbiedt voor zijn prijs dan de Sirius fles. Het is het perfecte promotieproduct voor alle doelgroepen en gebruiken. Alle hoogtepunten op een rijtje:

 • Helder, stevig en duurzaam Tristan-plastic
 • BPA-vrij!
 • Lekvrij
 • Perfecte inhoud: 650 ml.
 • Gemakkelijk mee te nemen dankzij zijn draaghandvat
 • Perfect voor zowel binnen- als buitenactiviteiten
 • Meerdere personalisatieopties
 • Help de planeet door de plasticconsumptie te verminderen met herbruikbare flessen!

Related image

 

By | 2021-02-18T11:18:52+01:00 2 januari 2019|