Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Tips voor het kopen van oordopjes of een koptelefoon met logo

Afgelopen jaren heeft de technologie grote stappen gezet en is de wereld steeds mobieler geworden. Mensen zijn veel onderweg en gebruiken vaker een koptelefoon of oordopjes in het openbaar. Voor een goed gesprek, het luisteren van hun favoriete muziek of een goede podcast. Maar ook voor kantoren met flexplekken zijn ze niet meer weg te denken. Daarom is het een bijzonder populair om als geschenk te geven aan je medewerkers of zakenrelaties.

Naast de standaard koptelefoon die volledig je oren bedekt, heb je tegenwoordig ook verschillende kleinere varianten op de markt. En wist je dat IGO Promo koptelefoons met logo bedrukt? In deze blog geven we je tips voor het kiezen en laten bedrukken van de juiste oordopjes of koptelefoon als geschenk. 

De eerste beslissing: Koptelefoon of in-ears
Er zijn eindeloos veel opties als het gaat om koptelefoons en oordopjes. Kies je voor een koptelefoon die je op je hoofd draagt of toch liever een in-ear variant? Dit verschilt per persoon en is afhankelijk van het gebruik. Beide opties hebben natuurlijk zijn voor- en nadelen, dus we zullen een aantal verschillen even aan je toelichten:

Een hoofdtelefoon schermt het omgevingsgeluid beter af, afhankelijk van de positionering op je oren. Deze kan namelijk ‘op’ of ‘rondom’ je oren zitten. Ook heeft deze variant als voordeel dat het weinig tot geen ongemakken geeft voor je oren waardoor uren muziek luisteren geen enkel probleem is. Daarnaast zorgt de hoofdband ervoor dat de koptelefoon goed op zijn plek blijft zitten. Een nadeel daarbij is dat hij goed zichtbaar is en enige ruimte in beslag neemt in je rugzak.

Oordopjes daarentegen zijn lichter en geven je meer bewegingsvrijheid, vooral wanneer je voor een draadloze variant kiest. Zit je bijvoorbeeld in de auto of op de fiets, dan zal deze optie je niet beperken. Ook zijn oordopjes van een compacter formaat, waardoor ze eenvoudig in je tas passen. Zo hoef je geen liedje te missen of in het openbaar een persoonlijk gesprek te voeren 😉 

Draadloze oordopjes bedrukken of toch liever met kabel?
Ze zijn tegenwoordig bijna uniek, maar zeker nog verkrijgbaar: oordopjes of koptelefoons mét kabel. Dankzij de hedendaagse Bluetooth technologie maak je eenvoudig verbinding met elektronica en voor het bewegingsgemak heb je die kabel ook niet meer nodig. Toch is het voor sommige gelegenheden handig om wél oordopjes met kabel te gebruiken. Heb je een sales bedrijf waar veel gebeld moet worden of waar alleen maar flexplekken zijn, dan zal de koptelefoon heel wat uren mee moeten kunnen gaan. En alleen bij de bekabelde varianten ben je er zeker van dat ze je niet in de steek laten. 

Binnen ons assortiment heb je de mogelijkheid om zowel koptelefoons te bedrukken als het plaatsen van een logo op oordopjes. Let bij het maken van je keuze dus vooral op het belang van de gebruiksduur.

Handige functies: Noise Cancelling
Elektronica blijft zich maar ontwikkelen, waardoor er steeds weer nieuwe functies ontstaan. Opladen wordt steeds gemakkelijker, de gebruiksduur neemt toe en zelfs geluidswerende opties zijn mogelijk. Zo bieden nieuwe varianten soms Noise Cancelling aan. Hierbij wordt omgevingsgeluid gedempt door een anti-geluid waardoor je het volume niet omhoog hoeft te schroeven in een drukke omgeving. En dat is weer beter voor je oren. De prijs hiervan loopt natuurlijk wel wat op, maar daar staan hogere prestaties tegenover. 

Bij IGO vind je ook oordopjes en koptelefoons met kabel, die prijstechnisch interessant zijn. Maar ons assortiment bevat ook Noise Cancelling oordopjes van het merk Motorola. Door het brede aanbod is er voor iedereen en elk budget wel een passend exemplaar om te personaliseren.

Personaliseer jouw favoriet met een logo
Om je geschenk nog unieker te maken, kun je bij IGO een koptelefoon of oordopjes laten bedrukken met jouw eigen logo. Zo kun je de koptelefoons aan de zijkanten en boven op de band voorzien van een logo of boodschap. Ook kun je je logo op oordopjes laten drukken met verschillende opdruk mogelijkheden zoals tampondruk en digitale print. 

Voor welke koptelefoon of oordopjes ga jij?
Door de toename van het gebruik in de zakelijke wereld zijn bedrukte oordopjes of koptelefoons een perfect geschenk om te geven aan werknemers, zakenrelaties of klanten. Weeg alle opties tegen elkaar af en laat jouw favoriete koptelefoon bedrukken met je logo.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je bij het vinden van een passende optie. 

By | 2023-06-09T14:15:31+02:00 7 juni 2023|