Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Top 10 promotionele producten voor de herfst

Op 23 september begint de herfst. Een seizoen van veranderingen: de blaadjes vallen van de bomen, de dagen worden korter en het weer wordt kouder. Dat betekent ook unieke nieuwe mogelijkheden waar je als bedrijf gebruik van kunt maken en al helemaal voor het promoten van je merk.
Hier volgt onze top 10 promotionele producten om het nieuwe seizoen te benutten en een indruk achter te laten bij je medewerkers, klanten en partners.

7631 – MusicLight lamp met luidspreker

Het is goed mogelijk dat je klanten in de herfst meer tijd thuis doorbrengen dan in de zomer. Dat is jouw kans om ze te helpen hun huis zo comfortabel mogelijk te maken.
De MusicLight lamp stelt je in staat de sfeer van een hele kamer te veranderen: met een enkele druk op de knop verander je de kleur van het licht en speel je je favoriete deuntjes af, rechtstreeks vanaf de lamp -dankzij de ingebouwde draadloze Bluetooth luidspreker.
Omdat dit een promotioneel item is wordt je merk geassocieerd met dat coole licht dat je klanten thuis helpt te ontspannen na een zware werkdag.

4184 – Zaklamp

Als de dagen korter worden, wordt alles donkerder. Help je relaties zich voor te bereiden! Of ze nou graag op pad gaan of gewoon voorzichtig ingesteld zijn, de StarLED® zaklamp wordt hun beste vriend om de duisternis te weren.
Zijn kleine formaat maakt hem ideaal geschikt om als promotioneel product bij je te dragen. Bovendien garandeert zijn energiezuinige led licht maanden van fel wit licht!

0060 – Geo geïsoleerde beker

Het drinken van hete koffie of thee is een goede manier om de kou te weren. Zorg ervoor dat je drankje warm blijft met de Geo geïsoleerde beker. Hij zal niet alleen warm houden, maar helpt ook je merk te promoten, waar hij ook terecht komt.
Deze roestvrijstalen beker heeft een dubbelwandige vacuüm constructie met koperen isolatie die je drankje tot wel 8 uur lang heet houdt (of tot wel 24 uur koud).

3977 – BambooBoard snijplank

Als je klanten meer tijd thuis gaan doorbrengen is het goed mogelijk dat ze ook meer tijd in de keuken spenderen. De BambooBoard snijplank springt eruit als het perfecte promotionele product voor klanten met een passie voor koken.
Bamboe is lichtgewicht en breekt bacteriën sneller af dan hout en plastic. Daarnaast is het ook een uitstekende keuze om je merk milieubewust te promoten.

5814 – ColoradoClassic paraplu

Het regenseizoen is er weer! Jippie!
Als dit je net zo ergert als ons kun je er toch maar je voordeel mee proberen te doen.
Sla promotionele paraplu’s in voor je klanten en bescherm ze zo tegen het volledig doorweekt raken als het plotseling begint te regenen. Personaliseer je paraplu’s met je logo en wees hun held op een regenachtige dag!

2302 – Slide VR brillen

Heb je er ooit van gedroomd om de stranden van het Caraïbisch gebied te bezoeken zonder ook maar een euro uit te geven? Nu kan het……min of meer. Deze Slide VR brillen stellen jou – en je partners – in staat je los te maken van de koude en regenachtige realiteit van de herfst en terug te keren naar een warmere en zonnigere tijd.
Naast de vele entertainmentfuncties van de VR brillen dient deze technologie ook vele andere doeleinden: lesgeven op school, projecten tonen aan klanten, virtuele tours van winkels geven, enz.

4508 – 2600mAh draagbare accu

De lagere temperaturen betekenen meestal dat meer mensen met het openbaar vervoer reizen. En we kennen allemaal het voornaamste bijkomende gevolg daarvan: vertragingen!
Zorg ervoor dat de batterijen van je klanten en partners niet leeg zijn voor ze thuiskomen met deze draagbare accu. Compact, nuttig, en makkelijk mee te nemen. En bovendien: een mogelijkheid om je merk te promoten die je niet wilt missen!

3470 – NightWalker armband

Hardlopen is een populaire activiteit. Maar als het minder lang licht is gaan hardlopers zich zorgen maken over hun veiligheid in het donker. Dankzij de NightWalker armband is dit geen probleem meer!
Deze elastische armband heeft een fluorescerende strip en led lampje waardoor hij zorgt dat je opvalt in het donker. Hij kan op 3 standen worden ingesteld: snel knipperend, langzaam knipperend en constant licht.
Toon je klanten en partners dat hun gezondheid en veiligheid belangrijk voor je is met dit promotionele product!

7020 – Guldan HoodedContrast sweater

Er komen koudere tijden aan. Bereid je erop voor. Sweaters en hoodies zijn als promotionele producten een veilige optie. Je kunt ze aan medewerkers, klanten en partners geven tijdens evenementen en zij dragen ze, waarmee ze promotie maken voor jouw merk, jarenlang!
De Gildan HoodedContrast is een perfecte keuze in termen van kwaliteit, prijs en ontwerp. Deze sweater met capuchon heeft contrasterende kleuren aan de binnenzijde en fleece die niet pluist.

1753 – Bobby antidiefstal rugzak

Met de komst van het regenseizoen wil je dat je bagage droog blijft. De Bobby antidiefstal rugzak voldoet aan deze vereiste en veel meer!
Deze tas is gemaakt van hoogwaardig polyester en heeft verborgen ritssluitingen, geheime zakken, snijvast en waterdicht materiaal en een geïntegreerde USB-oplaadpoort. Bovendien heeft hij reflecterende details voor veiligheid in het donker.
Bobby beschikt ook over vakken die geschikt zijn voor een 15.6″ laptop en een tablet van maximaal 10″. Met andere woorden, dit is het perfecte promotionele product voor je medewerkers, klanten en partners!

By | 2021-02-18T09:53:13+01:00 17 september 2019|