Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Top 10 promotionele producten voor je kantoor

Kantoorwerk valt soms zwaar. Lange dagen aan een bureau, vermoeiende vergaderingen, strakke deadlines… Maar wees gerust! Hier een lijst van onze top 10 promotionele producten om je werkplek te verbeteren.

Deze bedrukte items verbeteren niet alleen de levenskwaliteit van je collega’s, ook helpen ze je met het promoten van je merknaam, waar ze ook worden gebruikt.

Laten we beginnen!

  1. Koptelefoons

Er nadert een belangrijke deadline en er moet nog een stapel e-mails worden beantwoord, of je hebt thuis een zware dag gehad. Soms moet je je gewoon afsluiten van je omgeving, wat muziek opzetten en je volledig op je werk concentreren.

Wat de reden ook is, gepersonaliseerde koptelefoons zijn een fantastische toevoeging in ieder kantoor. Maar ze bieden nog een voordeel: als je ze meeneemt van je werk maak je promotie voor je merk zonder dat je het merkt!

  1. Gepersonaliseerde mokken

Mensen houden van koffie.

Dat is een feit.

Gepersonaliseerde koffiemokken zijn een must op ieder kantoor.

Punt.

  1. Webcam covers

Cybersecurity en persoonlijke privacy zijn twee belangrijke en gevoelige kwesties. Zorg ervoor dat je collega’s zich veilig voelen door de webcams van hun computers of laptops af te dekken met webcam afdekkingen. Als zelfs Mark Zuckerberg, oprichter van Facebook, het doet, waarom jij dan niet?

  1. USB type-C-adapters

Steeds minder computers hebben de standaard USB-poorten. Apple heeft haar MacBook-laptops in 2016 voor het eerst van deze poorten ontdaan en de voorkeur gegeven aan de USB type-C-poorten, sindsdien hebben verscheidene bedrijven dit voorbeeld gevolgd.

Echter hebben veel mensen wel nog steeds USB-apparaten met de standaard poort, zoals USB-sticks. Of je al MacBook-laptops hebt op kantoor of van plan bent nieuwe laptops aan te schaffen, je zult USB type-C-adapters nodig hebben. Of nog beter: een hub met meerdere USB type-C poorten!

  1. Draadloze opladers

Wil je je kantoor toekomstbestendig maken? Dan heb je draadloze opladers nodig. Steeds meer telefoons beschikken over de draadloze oplaadfunctie. In de nabije toekomst zullen de meeste telefoons deze functie hebben en daar moet je op voorbereid zijn. En trouwens, we hebben allemaal een hekel aan kabels, toch?

  1. Post-it plakbriefjes

Hoe zouden je brainstorm-sessies eruitzien zonder deze prachtige, kleine, kleurrijke stukjes papier? Bovendien zou je de allernieuwste kunstwerken van Post-it’s mislopen!

  1. USB-sticks

Ja, we weten wel wat je denkt. We leven in de cloud! Dat is waar…althans, gedeeltelijk. USB-sticks zijn nog steeds prima apparaten voor het opslaan en delen van belangrijke documenten. Bovendien is nog niet iedereen volledig op digitaal overgestapt, dus is het handig als je er een paar achter de hand houdt.

  1. Waterflessen

Blijf gehydrateerd. Dat is belangrijk. Zorg ervoor dat je collega’s dat ook doen. Waterflessen zijn om een aantal redenen een van de populairste promotionele producten: ze helpen de planeet omdat er geen plastic flessen worden weggegooid, je drinkt vaker water en je kunt trots met je merkfles rondwandelen.

  1. Notitieboekjes

Ondanks dat we in een digitale wereld leven blijft er iets speciaal aan het maken van aantekeningen op papier.

Notitieboekjes zijn ideaal voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, het brainstormen van ideeën of zelfs voor wat gekrabbel tijdens rustige perioden op kantoor. Sterker nog, volgens Universiteit Harvard heeft dergelijk gekrabbel veel voordelen, zoals het verbeteren van de concentratie en het verlichten van stress. Probeer het eens!

  1. Pennen

Kom op, zeg nou niet dat je deze niet zag aankomen.

Bedrukte pennen zijn het promotionele product bij uitstek. Ze zijn functioneel, betaalbaar en makkelijk mee te nemen.

In een kantooromgeving zijn ze bovendien bijzonder nuttig. Samen met notitieboekjes vormen ze een ideale bundel. Je kunt ze veel functies geven: het maken van aantekeningen, brainstormen, krabbelen, enz. Wellicht zul je er zelfs een nodig hebben om voor die grote salarisverhoging te tekenen in je nieuwe contract!

Zorg ervoor dat je altijd wat promotionele pennen hebt liggen op je werkplek!

By | 2021-02-18T11:33:03+01:00 10 september 2018|