Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Vaccinatiebewijs veilig meenemen

Het is nog niet duidelijk op welke manier het vaccinatiebewijs gebruikt gaat worden. Je kunt het nodig hebben bij het reizen naar andere landen of het bezoeken van locaties en events. Denk hierbij aan reizen, weekendjes weg, pretparken, horeca en festivals. Het kan zijn dat je voor het bezoeken van deze locaties je vaccinatiebewijs, gele boekje of een negatieve coronatest moet laten zien. Vaccineren is en wordt géén voorwaarde om binnen de Europese Unie (EU) te reizen. Of het bezoeken van de verschillende locaties.

Bewaar je vaccinatiebewijs op een veilige plaats

Op dit moment zijn de meeste landen bezig met de voorbereidingen voor een digitaal vaccinatiebewijs. Wie het digitale vaccinatiebewijs nog niet heeft of wilt gebruiken komt er natuurlijk de papieren versie. Wij begrijpen dat jij deze veilig wilt bewaren in een hoesje of houder. Op deze manier bescherm jij je gegevens. Op dit moment kun je jouw vaccinatie toevoegen aan het gele vaccinatieboekje. Deze geldt nog niet als officieel bewijs. Je neemt hem gemakkelijk overal mee naartoe, samen met je rijbewijs en ID-kaart. Je kunt hierover meer lezen op de website van de overheid.

Een kwalitatieve beschermhoes

Wij hebben een aantal hoezen die perfect zijn voor het bewaren van vaccinatiebewijzen. De internationale vaccinatiekaart van de WHO van 1980 tot 2015 was 10,5 x 14,4 cm, hierna werd het formaat teruggebracht naar 9,3 cm x 13 cm. Een klein verschil dus. Uit ons assortiment delen wij onze top 3 voor hoezen die je kunt gebruiken om  je vaccinatiebewijs te bewaren. Hierbij hebben wij bewust gekozen voor hoezen met RFID bescherming. Een traditionele kaarthouder beschermt je pasjes tegen krassen en breken. Een RFID kaarthouder beschermt je pasjes tegen het onvrijwillig, digitaal uitlezen van je pas. Behoed je klanten voor onaangename verrassingen en laat een kaarthouder bedrukken met RFID bescherming!

Hierbij hebben wij bewust gekozen voor hoezen met RFID bescherming. Een traditionele kaarthouder beschermt je pasjes tegen krassen en breken. Een RFID kaarthouder beschermt je pasjes tegen het onvrijwillig, digitaal uitlezen van je pas

Top 3 hoezen voor je vaccinatiebewijs

Heb jij er al aan gedacht om hoezen te bedrukken met jouw logo? Dan is het goed om te weten dat er heel veel mogelijkheden zijn van goede kwaliteit. Geef ze aan jouw klanten of werknemers en maak een goede indruk met jouw merk. Dan laat je meteen zien waar jullie bedrijf voor staat. 

Om je te helpen bij de keuze, zetten we de populairste keuzes op een rij. 

  1. Odyssey RFID paspoorthoesje
  2. RFID anti-skimming paspoort houder
  3. Quebec RFID paspoorthouder

Vaccinatiebewijs thuis bewaren

Wil jij je vaccinatiebewijs ook thuis veilig bewaren? Bijvoorbeeld samen met belangrijke reisdocumenten en paspoorten? Dan adviseren wij om gebruik te maken van de Recycled lederen portfolio A4. Deze map zorgt er voor dat jij je belangrijkste documenten overzichtelijk, op één plek kunt bewaren. En het voordeel is; ook de oudere, grotere vaccinatie documenten kunnen hier in bewaard worden. Bekijk al onze documentmappen voor meer inspiratie. 

Zo zie je dat er genoeg keuzemogelijkheden zijn als het gaat om het bewaren van je vaccinatiebewijs. Denk nu alvast na over de mogelijkheden om jouw bedrijf deze zomer op te laten vallen bij jouw medewerkers en klanten. Wij geven je nog meer tips in ons artikel over zomermarketing. Onze medewerkers staan klaar om jou advies te geven!

By | 2021-06-28T12:06:39+02:00 21 juni 2021|