Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Draadloze oplader Review

Hoeveel mensen ken jij die draadloze opladers gebruiken?  Waarschijnlijk niet zoveel. De draadloze oplaadtechnologie is in opkomst, maar is nog niet bepaald mainstream.
Het aantal smartphones dat gebruik kan maken van deze technologie neemt ieder jaar toe, en er zijn tegenwoordig meer dan 70 populaire toestellen met de ingebouwde Qi-technologie die draadloos laden mogelijk maakt.Echter gebruiken zelfs de meeste gebruikers met deze telefoons nog steeds normale laders met draad. Dit is de voornaamste reden waarom een draadloze lader een geweldig promotieproduct kan zijn – en het beste visitekaartje voor je bedrijf. Lees verder en kom erachter hoe dat zit!

Een promotieproduct dat voldoet aan alle eisen

De waarde van een promotioneel product hangt af van hoe nuttig en hoe uniek het is voor de ontvanger. Hoe nuttiger, hoe groter de kans dat de ontvanger het houdt (en zal blijven gebruiken).We laden onze smartphone iedere dag op. Het is een wonder als we de nacht halen zonder hem op te laden! We zullen het daarom allemaal eens zijn dat telefoonladers onmisbare items zijn in ons dagelijks leven. Het is bijna onmogelijk om iemand te vinden die er niet minstens één heeft.

Draadloze telefoonladers zijn nog steeds vrij ongebruikelijk. Dat is precies de reden dat ze zo uniek zijn – en goede promotieproducten vormen. In een paar jaar tijd (of een paar maanden?) zullen de meeste smartphones draadloos laden ondersteunen. Alle bedrijven zullen ze weggeven als bedrukte giveaways.

Wil je indruk maken op je klanten, leveranciers, partners en werknemers? Wees je concurrenten dan voor en promoot je merk met bedrukte draadloze laders. De Draadloze Lader is verkrijgbaar in het zwart en het wit en dankzij zijn afgeronde vlakke oppervlak (9 cm) zal je gedrukte bedrijfslogo ontzettend opvallen!

Laden met de snelheid van het licht

Hoe werkt de Draadloze Lader? Zo makkelijk als het klinkt. Je hoeft alleen maar het laadstation aan een laadpoort koppelen met een normale USB-kabel (meegeleverd in het doosje).
Om je telefoon op te laden leg je hem bovenop het laadstation. Het rode lampje onderaan geeft aan dat je toestel op juiste wijze oplaadt. Een makkie, toch?

Daarnaast ondersteunt de Draadloze Lader 10W, wat betekent dat je je toestel twee keer zo snel kunt laden als de meeste draadloze laders op de markt (die alleen maar 5W ondersteunen).
Om dit te doen heb je echter een adapter nodig die compatibel is met snel laden (niet inbegrepen). Je kunt nog steeds je toestellen op normale snelheid opladen door het laadstation op een USB-poort aan te sluiten of door je normale lader te gebruiken, maar hij zal niet op dezelfde snelheid opladen.

Het station wordt ook geleverd met meerdere luchtgaten in de onderkant, zodat de lader gekoeld blijft, plus vier rubberen strips voor stabiliteit en antislip. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je smartphone oververhit raakt of op de grond valt door een onhandige beweging!

Plus: niemand houdt van kabels 

Recente onderzoeken wijzen uit dat we gemiddeld 85 keer per dag op onze telefoon kijken. Laten we eerlijk zijn: op onze telefoon kijken terwijl hij aan een draad zit is best irritant. Het gemak van je toestel opladen door hem simpelweg op een laadstation te leggen is onbetaalbaar.
Door de Draadloze Lader weg te geven als promotioneel product aan je klanten, partners, leveranciers en werknemers, voorzie je ze niet alleen van een handige gadget, maar toon je ze ook wat voor innovatief en modern bedrijf je bent!

Hoogtepunten van het product:

  • ABS Draadloos Laadstation, compatibel met meer dan 70 smartphones – inclusief de nieuwste iPhones en de meest populaire Android-modellen (met draadloze oplaadtechnologie)
  • Ondersteunt snel laden, waarmee je je toestel twee keer zo snel kunt opladen als met de meeste laders
  • Geleverd met rubberen antislipstrips en luchtgaatjes in de onderkant
  • Modern en innovatief promotieproduct dat een geweldige indruk maakt op klanten, partners, leveranciers en werknemers
  • Plat afgerond oppervlak (9 cm) waarop je gedrukte logo mooi opvalt!
By | 2021-02-18T11:16:26+01:00 1 februari 2019|