Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.be|www.igopromo.be

Zet een compliment kracht bij met een leuk geschenk

Op 1 maart staat de Internationale Complimentendag op de kalender. Een uitgelezen kans om extra scheutig te zijn met complimentjes.

Het waarde van het geven van een compliment wordt dikwijls onderschat. Mensen zijn gevoelig voor complimentjes. Zij vinden het prettig om gewaardeerd te worden en een compliment doet hen groeien. Ook zorgt een compliment ervoor dat een mensen zich extra inzetten. Het geeft energie, verhoogt de productiviteit en verlaagt het ziekteverzuim. Geef mensen een goed gevoel en ze doen graag iets voor u terug.

Heeft u zich ooit afgevraagd wat één van de belangrijkste reden is van het nemen van ontslag? U raadt het al: het gebrek aan waardering, of beter gezegd het gebrek aan ‘uitgesproken waardering’. Niet alleen werknemers gaan op zoek naar meer waardering. Ook vrijwilligers haken massaal af als zij niet voldoende ervaren dat zij gewaardeerd worden.

U hoeft het niet eens zo ver te zoeken om een compliment op juiste waarde te schatten. Wat te denken van privérelaties die stuk lopen? Dikwijls voelt een van de partners zich ondergewaardeerd en wacht tevergeefs op een compliment.

Dus… sta op 1 maart eens bewuster stil bij het geven van een compliment. Een compliment naar uw werknemer, zakelijke klant, partner, kind, maar ook uw collega of werkgever is blij met een compliment. Een compliment kunt u onderstrepen met een geschenk met opdruk. Op ‘Internationale Complimentendag’ een leuke giveaway schenken, maakt uw compliment wel krachtiger.

Bij IGO-POST vindt u vast een leuk geschenkje voor de Internationale Complimentendag. De vrolijke Tumbler, een anti stress tuimelaar, en de Smile balpen en de FlowerPower pen worden gegarandeerd met een blije lach ontvangen. U kunt deze producten met een simpele tekst versterken. Woorden als: ‘Blij dat je er bent’,  ‘Je bent super’ en ‘Bedankt voor je inzet’ doen wonderen. Verras met een beschrijfbare mok MyCup, een leuke sleutelhanger of een t-shirt met een originele opdruk. Een notitieblokje met uw bedrijfsnaam en een geschreven waarderende tekst kan al een goed gevoel oproepen. Zorg ervoor dat uw logo ook zichtbaar is op de geschenken, zo profiteert uw naam van uw positieve geste. Want u kunt er zeker van zijn dat deze promotionele geschenken getoond worden aan anderen.

Natuurlijk kunt u het ook klein houden. Zeg eens dat de ander er leuk uitziet, of dat u iemand vriendelijk vindt. Er zijn 365 dagen per jaar, dus gelegenheid genoeg. Enkel woorden kunnen een onbetaalbare investering zijn, die – en hoe bijzonder is dat –  gratis is!

Citaat Robert Orben: “Een compliment is verbale zonneschijn.”

By | 2021-02-18T14:26:53+01:00 15 februari 2012|